arkadaşlar ben iskenderundan kıyı avcılığı yapıyorum bana buralarda nereleri tavsiye edebilirsiniz ve hangi yem türü kullanmayı tavsiye edersiniz daha yeniyim baıkçılıkta ama bilmediğim çok büyük bir hevesim var.şimdiden teşekürler...murat
merhaba hemşerim murat kardeşim iskenderun gibi bi yerde olduğun için şanslısın ben ordan ayrılalı tam 20 sene oldu.özledim memleketi,sana tavsiyem denizciler tarafını denemen çok güzel çipura ve karagöz yapıyor.ayrıca sahilden canlı kefal yavrusunu yem olarak kullanarak levrek yakalama şansın var ve baya büyük oluyorlar zargana içinde sahilde deneyebilirsin şansını.at çek yapmak istiyosan balıkçı barınağında bulunan fenerin ordan atabilirsin.kendine iyi bak bu işi sakın bırakma.
selam öncelikle merhaba aramıza hoş geldin,sevgili murat şu an iskeleler balık yapıyor ,uzun mendirege giderim yol beni etkilemez dersen ordada kofana alıyorlar canlıyada vuruyor sahteyede,yemlide karaagac taraflarına gidersen karidese mırmır yakalarsın.tekneyle acılırım dersen caparide istavrit alıyorlar rastgele
çok teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz için bu tutku asla tükenmiyor ki balıkçılık bambaşka bişe herkese çok teşekkür ederim.bu uzun mendirek neresi acaba tarif ederseniz nerede olduğunu çok sevinirim...saygılarımla bu arada hoşbulduk suat abi...
uzun mendirek balıkçı barınagının arkasındaki askeri bölgeye sınır olan duvarından çıkılaraka gidilir ama ulaşmak için kayaları teker teker zıplayarak aşman lazım
saol mehmet kardeşim valla ben pek bilmiyorum nerelerde çıkar nasıl yapabiliriz diye ama sölediğin iyi oldu teşekkürler.peki bu madencilerin oralarda falan yakalıyorlarış oralar hakkında bir bilginiz varmı? gerçi 20 seneye aşkın bir süredir buralarda değilsin ama balık merakı olduktan sonra insan her yer hakkında bilgi ediniyor tekrar teşekkürler