iskenderundan biraz mımır ve cupra

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında suat sert tarafından paylaşıldı.

1. suat sert

suat sert suat sert

Favori Kamış:
    alba star
    En İyi Avı:
    akya 25 kilo
    [​IMG][/URL][/IMG][​IMG][/URL[/IMG] gecen hafta sonu hava rüzgarsız fakat dehşet bir sogukla birlikte taze gelen boru kurtlarını görünce nasip deyip avlagın yolunu tuttum.akşam saat 8 de başladıgım avda ilk zamanlar çokta küçük olmakla birlikte uzun bir süre balon balıklarının kösteklerimi alıp gitmesiyle epeyi bir igne bagladım.ne yazıkki parmak kadar balon balıkları her atmama oltaya vurdu.saat 10 dan sonra resimdeki mırmırlar ve birkaç tane cuprayı yakaladım.herkese rastgele

2. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    Suat abi merhaba.Maşaallah , bu soğuk havalarda büyük bir azim ile kandırmayı başarmışsınız.Dersine çalışan , bütün zorluklara rağmen sınıfını geçer.Maşallah , içtimadaki yakışıklılara bakınca , insanın adeta ağzı sulanıyor.Allah daim etsin inşaallah.Suat Abi , eğer sakıncası yoksa , sizlerden ufak bir ricam olacak.Kullanmış olduğunuz iğnelerinizin , marka , referans no ve iğne numarasını gönderirseniz çok çok memnun olurum.Şimdiden hayırlı seneler olsun inşaallah.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Bursa'dan Hatay-İskenderun'lu Azimli ve Usta Olta Balıkçısı Suat Abi'ye kucak dolusu selamlar.ERCAN 1977 BURSA

3. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX spinning
    Favori Makine:
    D.A.M QUICK SLR SPIN 530 FD
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    Suat ustam maaşallah yine döktürmüşsünüz. İnşallah daha irileri,daha güzelleri sizin olur.Şu balon balıkları galiba yine artmaya başlamiş o tarafta?

4. 4443

4443

Bereketli olsun SUAT abi afiyet olsun tebrikler ..