Öncelikle herkese selamlar!! bu rapor biraz geç oldu ama sınavlarımın yoğunlugundan anca fırsat bulabildim 01/06/2009 tarihinde abimle birlikte yaptığımız gece avından sonra kıyıdan aldığımız levrek ve minekopları sizinle paylaşmak istedim yem olarak canlı yavru sardalya kullandık.takım işinden inanın anlamıyorum ama o takım çantasının içindeki o kadar kasnağın içinde sadece bir tanesiyle tutabildik bu balıkları
Neden avlakta da bir foto çekmediniz? Takım bilgisi yok, avın bir hikayesi yok, avlak fotoları yok. Mutfak lavabosunda mı tuttunuz desem ayıp olacak şimdi. Raporlara biraz heyecan katsak güzel olmaz mı? Bir de boy miktarına tabi olan balıklar için ölçü kullansak ne güzel olur. Mesela o güzelim ıskarmoz kaç cm. boyundadır, bu fotodan kestirmemiz mümkün değil. Ölçebilmek için mutfak setinizin ölçülerini bilmemiz gerekecek. Evet, balıklar güzel ona bir şey diyemem ama biraz daha özene ihtiyacımız var sanırım.
avlak yerinde fotograf makinemizin yanımızda olmamasından dolayı resim çekemedik kusurumuza bakmayın !! takım bilgilerine fln gelincede ordada bahsettigim gibi ben igneyi,kurşunu,misinayı hep göz kararı seçer kullanırım o yüzden markalarını filan bilmiyorum
Mehmet merhabalar, acaba takım, yem, iğne, misina bilgilerini abinizden alıp, buraya ekleyebilir misiniz? Belki başkaları da -mesela ben- bu takımdan edinip, bu balıklardan avlanmak ister. Bilgiler için şimdiden teşekkürler, selamlar.
Mehmet güzel balıklar tebrikler..yanlız minekop dediklerin minekop değil sarıağız, granyoz veya muskar diye bilinir. ayrıca takım konusunda yanlışın var kurşunsuz sinek iğneyle tutman mümkün değil..
keşke bu kadar kolay olsaydı ayrıca dandik kelimesi yerine basit hatta uyduruk kelimesini kullansan daha yakışık alırdı düşüncesindeyim,