İskenderun'dan Selamlar

Konu, 'Tanışalım' kısmında mkaratas tarafından paylaşıldı.

1. mkaratas

mkaratas Mustafa KARATAŞ

İskenderun'dan ve benden herkese merhabalar. Yorucu ve sıkıcı bir iş hayatının stresini atmak ve monoton giden hatayıma biraz renk vermek amacı ile hobi olarak balık tutma ile ilgilenmeye karar verdim(geçen hafta). Tabiki bunun için araştırmalar yapmaya başladım. sağolsunlar forum üyelerinin yazılarını okudukça bu iş dahada renklenmeye başladı. Meğerse balık tutmak bir hobi olarak değilde tutku ile yapılan birşey olduğunu öğrendim.

Şimdi gelelim sizden ricalarıma.Sonuçta bu işi için bilgiye ihtiyacım var.

İskenderun-Arsuz, İskenderun-Sahil boylarınca avlanmak istiyorum. Araştırmalarıma göre At-Çek ile sahte yem baya işe yarıyor.

Bu hafta içerisinde olta takımı alacağım. At-Çek için uygun olanlardan 10-30 gr. atarlı. (acaba 100-200 atarlı mı alsam. belki ileride lazım olur.) normal alsam at-çek de nasıl olur. birde kamışsız misina ile sadece dibe yem atmayı düşünüyorum.

Neyse yazacaklarım bitmez. sizler bana yardımcı olursanız beni yönlendirirseniz sevinirim.

Son düzenleme: 16 Mart 2011
  2. J3yJacK

J3yJacK caner

Bende iskenderunluyum

merhaba bende iskenderunluyum

3. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    hoşgeldiniz, at-çek e başlayabildiniz mi? iskenderundan-arsuz ta çevlik e kadar pek bilinmeyen, çok verimli ve güzel bir bölgedir. ispenk in yuvası olduğunu söylerler. Güncel raporlarınız var mı? bir daha hatay a gitme özlemiyle bekliyorum.