merhabalar. bende balık avına yeni başlayanlardanım.(1 ay) ama benim ki balığın kendisine ulaşmaktan ziyade kendime huzurlu bir zaman ayırmak. bu yüzden yemli veya tekne avcılığını değil kıyıdan at çekle avlanma yöntemini tercih ettim(aynı zamanda yorucu bir spor yapmış oluyorum) ve başladım. forumdaki üstadların değerli görüş ve tecrübelerinden faydalanmak ve en azından at-çekle kıyıdan balık avında ustalaşmak istiyorum.
girdik bi yola sayende banghead doğru olup olmadığını zaman gösterecek. levrek beyle tanışacağım günü misineyle çekiyorum reeling
hoşgeldin at-çek olayı kıyı balıkçılığının en geniş en yorucu en masraflı avlanma tekniklerinden biri olduğunu düşünüyorum zorlu uzun sonu olmayan bir yola girmişsin bu dediklerimi unutma at-çek olayına devam edersen şevkin kırılmazsa 1 yıl sonra bak ne malzemeler ne sahteler almışsın ve hepsini hesapladığında bak kaç tl tutacak 1 yıl sonra bu dediklerimi hatırlamrsparkle
hoşbulduk üstad. dediklerinize şimdiden katılıyorum diyebilirim. yorucu olması hoşuma gidiyor. birnevi spor olarak görüyorum. masrafa gelince şu an bile yeni sahteler almamak için zor tutuyorum kendimi başlangıç olarak orta seviye bir set oluşturdum. sağolsun aşıyı yapan sedat abi de bi spin kamış ve GES hediye etti. artık bundan sonra misine ve sahtelerden uzak durabilirsem ( çok zor) masraflarıda kontrol altında tutmayı planlıyorum. sizlerin tavsiye ve tecrübeleriniz de bu yolda bizim gibi çaylaklara yol gösterici olacak.. reeling
hoşbulduk Yahya abi inşallah şu kesat geçen 2 ayın ardından ben de güzel bir seri yakalar ve sizlerle paylaşırım. rastgelsin..