Sevgili arkadaşlar; Malum at-çek avlarına yeni yeni merak saldım ve araştırmalarım sonucunda bu güzel sahteleri sizlerle paylaşmak istedim. İspanyol avcıların sahte çantalarında olmazsa olmazları Seaspin ve Duo sahteler... Seaspin Seaspin - Il mondo dello spinning in mare Duo DUO?NIPPON QUALITY - ????????????????????????
Paylaşım için teşekkürler.Kendi değerlerini korumak ne yazıkki bizim ülkemizde yok resimleri görünce içimden geldi yazmak.
Çok doğru ne yazık ki balık sektöründe hep dışa dönük olmamız gerekiyor...Ülkemizde bu sektöre verilen önem ortada,kim istemez ki sahtesi,iğnesi,misinası,kamışı,makinası Türk malı olsun,ama her zaman geriden gelmeye alışmış bir milletiz maalesef
İspanya'da en çok tutan seri... Ege kıyılarında bana göre iş yapacak sahte kodları: ACC - GLB - BAR - SAR Linkteki Mommotti 180 videosunda ACC kodlu sahtenin aksiyonlarında ki renk cümbüşünü seyretmenizi öneririm,neden levrek yakaladıklarını anlayacaksınız... Mommotti 140 e 180
Seaspin bildiginiz gibi Italyan markasi. Duo da Japon menseli. Ispanya'da en cok tutulan seri oldugunu belirtmenizin ozel bir nedeni var mi? Yani mesela Ispanyol avcilarin videolarinda en cok bu marka/seriyi mi gordunuz?
İspanyol spin avcılarının büyük geneli levrek hastasıdır.Takip ettiğim blog sayfaları sahipleri ile kurduğum iletişimde bu iki marka üzerinde durulmakta.İspanya uzun ve bir o kadar da sarp kayaların bulunduğu sahil kesimlerine sahip olan bir ülke.Trofe levrek avcıları bu kayalıklarda bu sahteler ile güzel avlar yapmakta.İklimi bizim ülkemizin iklimiyle benzer yönler barındırmakta,İtalya'da tabi ki...Bu yüzden Ege kıyılarında iyi av vereceğini tahmin ederek bu paylaşımı yaptım.
Sevgili Mehmet İspanya güzel levreklerin ülkesi olmakla birlikte,özellikle senin av tarzına ve merağına uygun trofe Çupraların ülkesidir.Tam manasıyla bir Surf avı tarzıdır. Duo'lar arasında birçok serisine sahip olduğum,Duo Ruf Manic sahteleri öne çıkmaktadır. Sevgimle kal