Muammer41 barış41 ve biladerim ziyayla gerçekleştirdiğim ispari ve izmarit avlarımdan kareler hava 2.4 deniz çarşaf gibi süt liman saat 19.00dan 23.30.a kadar yakaladığımız balıklar herkese rastgele Uploaded wi Uploaded with ImageShack.us[/URLth ImageShack.usmırmır resimden sonra suya iade edilmiştir Uploaded with ImageShack.usmg694.imageshack.us/img694/4 Uploaded with ImageShack.us563/41784277.jpg[/IMG][/URL Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
tebrikler. karagöze devam ederseniz yakında adınız karagöze çıkacak maşallah ..daha bereketli ve farklı avlarda tutmanız dileğiyle..elinize sağlık
Mavi mavi masmavi, tebrikler Zait ustam , bayağı bereketli bir gece olmuş, ayrıca mırmırı ufak görüp sya tekrardan iade etmenizde ayrı bir güzellik. Antalya taraflarında bu büyüklükteki mırmırlara eşşek mırmırı diyorlar.
zait bey maşallah güzel bir av olmuş. Devamını bekliyoruz. Mekanı çıkaramadım karşı taraf olsa gerek ...
teşekkür ederim herkesin avları daim olur inşallah teşekkür ederim inşaallah. teşekkür ederim nedim abi. size özellikle yakaladığımız eşşek mırmırların resmini göndereceğim sizede rastgele. teşekkürler. number one sen olacaksın inşallah. evet kardeşim teşekkür ederim. teşekkür ederim hepimizin olur inşallah.
çok Güzelmiş...!!! Sizden ayrıldıktan sonra, sizden aldığım mesajıdan sonra eve gelip ilk işim net'ten balıkları görmek oldu, ( BU ARADA SİZİ TANIDIĞIMADA ÇOK MEMNUN OLDUM... )güzel balıklar tebrikler, birden gidesim geldi, malum 45 dak.lık uzakta değil, beraber olta sallamak niyetiyle ...RASTGELE...
teşekkür ederim kadir sağol. ben teşekkür ederim abisi rastgele. teşekkür ederim abi bizde seni tanıdığımıza memnun olduk beraber olta atmak dileği ile haa akşamda güzel balıklar aldık ama nete atmadım eşkina raporu atmak istiyorum rastgele. teşekkür ederim abi seninkilere çıkmaz ama ne yapalım amatörce takılıyoruz. teşekkür ederim. bizde böylelerine eşşek mırmırı diyoruz.(arkadaşım sadık başol'un yakaladığı mırmır)herkeze rastgele. Uploaded with ImageShack.us
Güzel mırmırmış Zait ustam, bunlardan çok yakaladım, yaklaşık 40 cm lik olanlarından lakin son 2 yıldır benim meralar doğru dürüs av vermez oldu.