21 03 2011 tarihli balık avımdan birkaç kareyi sizlerle paylaşmak isterim balık olayında yemin okadar önemi büyükki hiç yabana atılacak şey değil yemi topladığımız yerde yaban hayatı bol miktarda görmek mümkün bu resimdeki yaban ördeği ve yavrularını sizlerinde görmesini istedim. Yukleresim.combu karede yem toplarken görüyorsunuz satın alma yemle kendi topladığımızyem çok farklı o yüzden bu zahmeti çekiyoruz Yukleresim.com Yukleresim.comkardeşim ziya yakaladığı ispariyle. Yukleresim.combuda barış41 yakaladığı ispariyle Yukleresim.combuda güzel gözlü sadun başol Yukleresim.comkambersizde düğün olmaz nacizane buda benim yakaladıklarım ve bana kalanlar. Yukleresim.comYukleresim.comhepinize rastgele.
zaiit abim benim be helal olsun yine muhteşem av yine muhteşiem kareler yine muhteşem foıtoğraflar harikasın zait abi senle olta atacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum elbet birgün
Yav ben sizi oraya 5 kişi gittiniz biliyordum hem bu resimdeki sadunun kamışının arkasındaki adam kim küccük kalmış yok olmuş yoksa çocuklarıda gece balıga getiriyosunuz benim bildigim koca gidi adam nasıl kaybettiniz oadamı orda ben hep söylerim taze yem diye dinletemiyorum . Yukleresim.com bunlarda sadunun yakaladıkları imiş onu balıksız gördüm haksızlık olmasın Yukleresim.com ispariler güzelmiş ellerinize saglık devamını dilerim rastgeleyin .( not tarih 3.ay degil 4.ay ufak bir yanlışlık)
teşekkürler teşekkür ederim sağol abi daha iyisi hepimizin başına inşallah mehmetim nasipse oda olur böyle güzelleri yakalamak varken uyku uyuyamam 10 gr mantar 0.20 ikili köstek en alta 5 gr kurşun teşekkürler karagözler yumurtasını tamamen atsın biraz daha büyüsün biraz daha sabır ya abi muhammer abiyi almayı unuttuk zannediyorduk meğerse oralarda güççücük galmış neden sebebini anlamadımya o bizim yemlerden takmamak için inat etti gerisi malum evet hayatın ta kendisi hepinize teşekkür ederim herkesin avları böyle neşeli ve daim olur inşallah
Tebrikler güzel ispariler almışsınız, yem yerli kurt galiba... Tekrarına daha güzellerini yakalamanız dileğiyle...RATGELE...
Tebrikler Güzel avınız ve daha önemlisi, tabiata duyduğunuz sevgi için tebrik ederim. Daha nice güzellikler yaşamanızı dilerim.
ben teşekkür ederim izzet bey inanın o kareleri yaşamak dahada keyifli teşekküredrim abi evet yerli yem inşallah hep beraber abi sağol abi hassas duyguların için teşekkür ederim