İSPARK ceza sorgulama...

Konu, 'Genel Konular' kısmında king_barracuda tarafından paylaşıldı.

1. king_barracuda

king_barracuda

merhaba ..

bilindiği üzere istanbul otopark.. ispark levhası bulunan cadde sokak v.b park etmek parayla istanbulda.
    eskiden ispark görevlisi bir fiş kesip sileceğe sıkıştırırdı..

ancak elektronik sisteme geçilmesi üzerine artık el bilgisayarlarıyla hızlı bir şekilde oto park ücretini işleme sokabiliyorlar.

yani aracınızın yanına dahi gelmeden .. siz oh etrafımda görevli yok şu araya 2 dakka sıkışıyım işimi hallediyim gidiyim durumu sizi yanıltmasın ..o uzakda dahi olsa ilerden plakanızı sisteme işliyor hemen ..

peki böyle bir durumda biri bana otopark ücreti yazmışmı yazmamışmı nerden öğrenicem ?

aşağıdaki linkten

http://www.ispark.com.tr/list/

plakanızı girince sizin belki farkında olmadığınız bir otopark borcunuz çıkıyor...

nerde kesildiği ama meçhul :D

2. muratmurat

muratmurat MURAT

Favori Kamış:
    sorrento-okuma salina-shimano
    Favori Makine:
    okuma salina sa5 shimano-xtb
    En İyi Avı:
    sazan
    ana bakar bakmaz cıktı ya :mad: saol teşekkürlercyr

3. king_barracuda

king_barracuda

rica ederim. benimde takıldığım bi konu var uzun süredir kime göndersem bi 3 tl kitlemişler sanki . sizdedemi 3 tl çıktı yoksa başka bi rakammı ?

4. drahmet_riza

drahmet_riza Ahmet Rıza

Hayatta ödemem

Benim eski araca 14 TL çıkarmışlardı kesinlikle ödemedim. 34 SPY 10 plakalı 16 ay önce aldığım aracıma ise 18 tl benden önce 8 tl ise benim dönemimde 26 TL çıkarmışlar. Anlayamadığım İstanbulda 5 tl'nin altında park yok nasıl oluyor 2 parkın bedeli 8 TL oluyor. Kesinlikle ödemeyin hukuki bir dayanağı yok, sizden tahsil edemezler aracınızı borcu ile beraber alıp satabilirsiniz. Noterden bir engel çıkmıyor, İstanbulda zaten sahil şeridi soyguncu kılıklı parkçıların işgali altında!

5. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    bizim şirket ve kiralık araçlara ait 5.tl borç çıktı, borç tarihleride 01.11.2009 hepsi aynı tutar ve tarih çok ilginç geldi.
    paylaşım için teşekkürler,

6. c.ykul14

c.ykul14 Cemil Yurdakul

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4,40
    Favori Makine:
    Okuma Longbow2
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Şirket aracımızın 57,5 tl. borcu var gözüküyor.Ben aracımı park ettiğim zaman 10 dk görevli bekleyecek durumda değilim işim var gücüm var.İşimi halledip geldiğimde aracımda bilet veya uyarı yazısı bulunmuyor.Biz müleccimmiyiz nereden bileceğiz borç yazıldığını.İspark resmi değnekçilik yapıyor.İlk hizmet vermeye başladığı zaman 2 saat 5 tl. park parasıydı kısa bir zaman sonra 1 saat 5 tl yaptılar yani yüzde yüz zam.Resmi değnekçi ispark.Bu 57,5 tl. borcu ödemeyeceğiz.Sıkıyorsa alsınlar.Ellerinde fotoğrafmı var belgemi var.Böyle bir site yapıyorsun şak diye insanların karşısına cezasını çıkartıyorun madem ne zaman nerede park cezası aldığımı bana ispatla şu gün şurada şu kadar saat durmuşsun diye göster.Bizim şirkey olarak 3 yıldan beri isparka verdiğimiz paranın haddi hesabı yok.Ayıptır yazıktır.Resmi değnekçi dolandırcı ispark.

7. barakuda55

barakuda55 mustafa

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    albastaradmiral
    En İyi Avı:
    sazan15kg,sudak 3.5kg.,mercan 550gr.,yayın 4 kg.
    valla ben istanbulda yaşamadığım halde 2 plaka numarası salladım birinin borcu çıktı

8. cüneyt yılmaz

cüneyt yılmaz Cüneyt YILMAZ

2009 yılından 15 tl banada ceza çıktı.banghead idk :eek:

9. king_barracuda

king_barracuda

ispark özelleştirilmesi gündeme gelmiş 4 milyar euro fiyat biçilmiş en az.

kendi sokağıma araba park ederken bile para ödemek ağırıma gidiyoken bu parayı yabancı bi şirkete ödemek daha çok ağırıma gider. yabancı yatırımcı alırsa tabi..

http://www.haber3.com/berlusconi-otoparkci-oluyor-519535h.htm kimlerin gözünün olduğuda açık:) berlusconi yatırım yapacakmış

yalnız yazının sonu hoşuma gitti bize yatırım yapmak istediklerini söylediler deniyor..

afedersiniz yatırım bumu.. ne üretecekler otomobilmi tarım ürünümü tekstilmi.. komisyonculuğun adı yatırımmı oldu ??

5 katlı yer açıcak .. günde milyarlar kazanacak. toplasan 50 kişi çalışacak ..yatırıma bak çay demle..

10. turna

turna

Ben Ankara dayım, kafadan plaka yazdım 2 tl borcu çıktı.

11. yplt

yplt Yalçın POLAT

Favori Kamış:
    .....
    Favori Makine:
    .....
    5 tl de benim aracın çıktı. Almadan önceki borcu. 2009 dan bu yana 5 tl olarak kalmış :)