Selam arkadaşlar. Eşimin ısparta-şarkikaraağaçlı olması sebebiyle bayramdan bir sonraki hafta inşallah oraya gitmeyi düşünüyorum. Bir hafta kadar kalacam. Öğrenmek istediğim Şarkikaraağaç-Yalvaç arası verimli avlaklar nereleridir. Ordan arkadaşlarımız var ise beraber de gidebiliriz. Bu konuda bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
1)beyşehir gölü (sazan+kadife) 2) sücüllü göleti (sazan) 3) yalvaç hisarardı göleti (sazan) Benim eşimde yalvaç'lıdırda
Aytekin abi verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Beyşehire çok sık gidiyorum. Çin sazanından diğer sazan ve kadife tutmaya fırsat kalmıyor. Sücüllü ve hisarardını defterime işledim. İnşallah gidince oralarını denerim. Karacaören 2 nin namını duydum. Oraya da gitmeye niyetim var. Fakat biraz uzak gibi. Ayrıca Konyaya yolun düşerse beklerim.
hisarardı göletine gidecek olursan yem olarak mısır veya klasik sazan yemlerini değilde ufak balıkları kullanmanı öneririm 2.5 lt pet şişenin üst tarafından 7-8cm çapında delik aç dibini elek gibi ince delikler aç ağzına bir ip bağla içine ekmek doldur suya at 10-15 dakkada bir çekip içine toplanan ufak kaya balıklarını al tırnağınla sıkarak ortadan ikiye böl yarısını bir iğneye diğer yarısınıda diğer iğneye tak o göletin sazanları klasik yemlere alışkın değiller kendine av arkadaşı arıyorsan yalvaç belediyesine uğra Zafer Bıçakla tanış adımı söylemen yeterli olur teyze oğludur seni istersen balığa istersen bıldırcın avına götürür
size iyi eğlenceler kardeş şayet gidebilirsen gerçekten zafer'in yanına uğra dost canlısı bir insandır
Arkadaşlar öncelikle Merhaba. Araniza Yeni Katildim. Haziranin 20 Ile 25 Arasi Yalvaç A Gideceğim. Yazdiğiniz Mesajlar 2009 Tarihli Acaba Yalvaç Ve çevresindeki Son Durum Hakkinda Bilgisi Olan Var Mi? Teşekkürler.