ısparta

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında jaws43 tarafından paylaşıldı.

1. jaws43

jaws43 ömer

Favori Kamış:
    :) frig oltası
    Favori Makine:
    :) frig oltsı
    En İyi Avı:
    merzifon aynal avı 5.5 kg
    arkadaşlar geçen sene ısparta civarında bi organizasyon yapma amacıyla ne kadar çabalasakta işlerin yoğunluğu zamanın uyuşmaması vb gibi nedenlerden dolayı kaldı. ancak 2010 yılında organizasyonu gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım. bu yıl bereketli avlar geçeceği kanaatindeyim. bu nedenle bütün olta takımları vs malzemelerimin hepsini yeniledim kutularında yasağın kalkmasını bekliyorlar.

aslen kütahyalıyım ve bir çok ili dolaştım ancak ısparta kadar kısır kaldığım bi bölge olmadı nedenini barajların çokluğuna bağlıyorum diyeceksinizki ters alaka ama baraj çok olunca her seferinde farklı yerde heyecan arıyor bi yere yoğunlaşıp çözümlemiyorum ondan olsa gerek,

neyse organizasyon için şimdiden hazrım haftasonu 1 gece yada 2 gecelik kamp şeklinde gelecek arkadaşlarla ortak tarih belirleyelim şimdiden pilanlarımızı ona göre hazırlayalım bildiğinişz yerler varsa paylaşalım tartışalım.

çekincemelerimden birinin nedeni böyle bi organizsyonda bizi eğlendirecek şekilde balık geleceğine emin olduğum yer olmayışıdır. ama balık her zaman tutulmaz pirensibi ile tanışmış oluruz en kötü ihtimalle diyorum:)
    ki bence en iyi ihtimal bu olsa gerek. balık severlerle balık muhabbetleri tuttuğun anki kadar zevk verebiliyor heyecan katabiliyorsa o zaman siz gerçek bi balıkçısınız!

Son düzenleme: 14 Nisan 2010