İsparta

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında kadircan12345 tarafından paylaşıldı.

1. kadircan12345

kadircan12345 kadircan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE SURF CAST 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA AVENGER AV-65b makina
    En İyi Avı:
    40cm lüfer / 5KG İSTAVRİT
    selamun aleykum :)

bir sorum olacak 10 haziran 1 temmuz arasında isparta süleyman demirel ünverstesinin yakınında olacağım buralarda avlak varmıdır varsa bilgilendirebilirmisiniz avlaklar hakkında ?

2. erolarik

erolarik erol arik

Kadircan kardeşim Tatlısu avcılığının tam göbeginde olacaksın , etrafın göller göletler,barajlarla dolu, alabalık,sazan tatlısu levreği gibi çeşitlere hazırlık yapabilirsin.Mesela sana uygun yerler Eğirdir gölü.Karacaören barajı, kovada gölü vs...vs... Özellikle Eğirdir gölü sazan tatlısu levreğini tavsiye edebilirim.Rasgele,

3. kadircan12345

kadircan12345 kadircan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE SURF CAST 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA AVENGER AV-65b makina
    En İyi Avı:
    40cm lüfer / 5KG İSTAVRİT
    abi anladığıma gore bol bol sahte takım hazırla diyorsun :) gecen sene eylül ayında sazan yavruları salınmıs eğirdir e hazıran ayında av boyuna gelmıs olurlarmı acaba ?

4. erolarik

erolarik erol arik

Eğirdir gölünün asıl balığı sazandır zaten yemli dip oltaları yerinde olur,aynı yerde levrek için sasi kaşık işgörebilir,Tabiiki yöre avcılarına da danışmanda fayda var,Alabalık içinde bir hayli kaynak olduğunu biliyorum ,SDÜ.Su ürünleri fak. dende bilgi alabilirsin rasgele Eğirdirden balıkçılardanda iri sazan satın alabilirsin,Son derece lezzetli yöreye has bir balıktır.Tutamassan eğer,pişirip servisde yapıyorlar bilgin olsun,gölde balıklama sürekli yapılıyor,limitlere uygun balık zaten sürekli var.

5. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    ahanda benım ava gidemediğim yerleri soruyorsun , şuan o ıspartadaki barajda kafesler var avlanılacagını sanmıyorum , boş yerler var atarsın ama varmı balık yokmu bilmiyorum en son arkadaşlar gittti , fazla bişi alamamışlar sazan varmış genelleme öyle duydum .