Arkadaslar sonunda at-cek ile ilk levregimi aldım(biraz kucuk ama bi dahakine daha büyük olcak inş) 0.20 misina ve sahte olarak rover 98 G-12R sahte kullandım. Sabah 05.00 de balık tutmak icin uyandım.Avlakta yerimi alınca 05.30 gibi at-cek e basladım. Saat 07.15 e kadar aralıksız at-cek yaparken tam dinlenme molası vermek icin oltayı yere koydum ki onumde minik balıkla zıplamaya basladı. Hemen oltayı alıp biraz önlerine attım ve onları ustune dogru cektim işte o sırada levrek sahteye zıpladı 1 dk icinde karaya aldım ve ilk at-cek levregim oldugu icin salmadım (zıpkınla avlanırken bu boyuttaki balıkları kesinlikle avlamıyorum.) Levrek yarım kg biraz daha ağır geldi. Herkese Sevgiler , saygılar . . . (Not: Sahte icin yardımda bulunan Ümit(REEL28) abime teşekkürler ) [/URL][/IMG]
Semih benim uğraşıpta bi türlü denk getiremediğimi yapmışsın spinle av yaparak, umarım devamı bereketli olur, tebrikler.
tebrikler Semih kardeşim,levreği aldığın yerin deriniliğini öğrenebilir miyim senden,hayırlısı büyük trofelere
Tebrik ederim kardeşim, ilk olduğu için küçük olması göz ardı edilebilir çünkü bende ilk at çek balığım sınırda olmasına rağmen salmamıştım Manevi değeri oluyor... Kader ortağım
Avınız için tebrik ederim. Kullandığınız sahte hakkında bilgi verirmisiniz. İyi günler. M.Bayraktutan
River2SEA 98 G-12R sahte. gagasız su üstünde yüzerek geliyor(wtd aksiyonu) gayet guzel ve kullanıslı bi sahte 10 gr civarı ve 9 cm civarı iyi gunler