s.a. uzun zamandır forum un takipçisiyim fırsat olmadı vs. gibi bahanelerle forum a üye olmadım ( affınıza istinaden ) büyük eşşeklik etmişim bu bahanelerin hepsini geride bırakıp aranıza katılmış bulunmaktayım. eğer bir köşeye sıkışabilirsem bunca üstadın yanında ne mutlu bana ist. anadolu yakasında ümraniyede ikamet edip maltepe de çalışıyorum alarm sist. ve elektronik teknisyenliği yapıyorum uzun zamandırda kıyıdan balık avcılığıyla haşır neşirim kii artık sirküler dahilinde zaman ve boyut kuralları içinde tatlı su deniz göl baraj vs. avlanmaktayım. derin bilgi beceri ve tecrübelerinizden faydalanıp benimde elimden herhangi bir şey gelirse paylaşmaktan büyük mutluluk duyarım reeling herkeze şimdiden rastgele
aleykumselam aramıza hg geç kalmış sayılmazsın) bereketli avlar dilerim bizlerde yardımcı olabilirsek memnun oluruz saygılar sunarım
aykut abi teşekkür ederim bu arada ben isim yazmayıda unutmuşum affola adım kadir memnun oldum aykut abi.
A.S. Kadir kardeşim. Hoş geldin. Keyifli paylaşımlar dilerim. Kamışlarımızın elektronik alarmları sizden.
Merhaba Kadir, balıkavınet. ailesine hoşgeldiniz, dilerim umduklarınıza nail olursunuz, keyifli avlar ve paylaşımlar dilerim Tevfik abinin dediği gibi şu elektronik alarmlarla ilgili bir bilgilendirme yapabilirmisiniz
bilgilendirmenin ötesine geçer emprimeci bir kaç arkadaştan rica ederim üretime bile geçebiliriz ( bu arada cümleten hoşbuldum tekrar )
unutmadan şunuda belirteyim ben alarm yerine elimde bulunan 4 adet telsizin caller tuşlarını switch lere bağlayıp 3 kamış lık kablosuz alarm seti kullanıyorum zaten çaycılar güvenlikler vs. lerden çalışan ama mikrofonu vs. si arızalı telsızleri ucuz yollu temin edebilirseniz anlatımlı ve çizimli olarak yardımda bulunmak isterim bilginize
Hoşgeldiniz,onca balık forumu arasındaki farkı zamanla bu sitede göreceksiniz merak etmeyin. Keyifli paylaşımlar dilerim.