Ist/Beylikduzunden Selamlar.

Konu, 'Tanışalım' kısmında sametfaki tarafından paylaşıldı.

1. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    Ismim Samet. Beylikduzunde oturuyorum. Is yerindeki bircok arkadasin balik tutma sevdalarina cogu zaman sahit oluyordum. Ne adamlar ya heveslerine bak gece calisiyor, gunduz istanbul icine balik tutmaya gidiyor, kimisi hafta sonu geceleyip kamp kurup balik tutuyor. Meger bu sevda ayri birseymis bulasmadan anlamiyormus insan. 2 gun once abimizin birini evinden alip b.cekmeceye olta bakmaya gittik ve 3 adet olta alip ciktim :) Kendime Alba kk60 makina aldim, babamla yegenime ise hazir olan 36 liraliklardan aldim. Dun Babam ben ve yegenim gurpinar sahildeydik 3-4 saat takildik acemiligimizden olsa gerek 3 umuzde birsey yakalayamadik. Keske daha once dusunseymisim. Nasip bugunlereymis hayirli gunleriniz olsun, iyi forumlar.

2. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Aramıza hoş geldin Samet kardeşim, sana güzel paylaşımlar dilerim, yapmış olduğum avlarımla ilgilediğin kısımlar varsa bana yazabilirsin hoşçakal.:) :) :)

3. Hosgeldin Samet kardeş.
    Umarım bir dahaki avın tatminkar olur.

4. erolcinar13

erolcinar13 Erol

Hoşgeldin Samet.. Gürpınar'dan ne avlamaya çalıştın bilmiyorum ama bu aralar gece tek tük yemli ile çinekop/sarıkanat çıkıyor. Başka birşeye denediysen elin boş dönmen normal.

5. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    Hosbuldum. Foruma uye olmadan once ve olduktan sonra butun acmis oldugunuz konulari tek tek okudum ve babamlada paylastim :) Cok tesekkur ederim orhan bey iyi niyetiniz icin.

Hosbuldum tesekkurler. Insallah birde yakalasak tamamdir :)

Hosgordum. Valla Erol hocam istavrit kullandim yem icin kimisi ekmek kullaniyordu valla kiyi boyunca baktim cevremdekilerde olsun kimsede bisey yoktu. Zamanla ogrenecegiz nerde ne varsa ins :)

6. balıkçı44

balıkçı44 erkan

En İyi Avı:
    sazan 8 kg alabalık 3.50 kg
    Aldigin Oltalarla çok Büyük Baliklar çekmeni Dilerim şimdiden Rastgele..

7. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    insallah erkan oda olur, cok sagol.