Merhaba arkadaslar aranıza katılmaktan onur duyduğumu belirtmeliyim Ağvada öğretmenim aynı zamanda Eskişehirli olduğum için burada da uzun vakitler geçirmekteyim amatör balıkçılığa başlayalı 6-7 ay oluyor. Bundan önce balığa gidenleri boş adam olarak nitelendirirken şimdi ne kadar haklı olduklarını kendi tecrübelerimle yaşıyorum) 1 hafta sonra Ağvada tekrar deniz ve tatlı su avcılığına başlayacağım herkese hayırlı avlar dilerim...
aramıza hoş geldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim, güzel av raporlarınızıda en kısa sürede beklediğimizi belirtmek isterim
tesekkürler arkadaşlar elbette ağva ve şileye beklerim tabi eskişehirede elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
hoşgeldin öğretmenim görev yaptığın yer istandulun en güzel yerlerinden biridir gerçi ben de yaniyim forumda en icra köşesine kadar okudum sizinde çok hoşunuza gidecek inanıyorum saygılar
Onur bende 5 sene eskişehirde o0kudum idari bilimlerde. çok güzel bir şehirden, çok güzel bir yere gelmişsin. Ben en son ağcaya geldiğimde öğretmen evine yeni gelen öğretmenler vardı. Sahili geniş nefis biryer. Balık tutmaktan başka birşey yapmak istemiyeceğin bir yer... Şimdiden rast gelsin... O tarafa gelmeden önce haber edicem...
Bak Onur, bu Özgürcan var ya, avlakta insanı deli eden bir adamdır. Mıymıy da mıymıy, hiçbir şeyi beğenmez, bir şey bilmez, deli eder insanı. Yok malzemem bitti malzemen var mı? Yok yeme dokunamam sen takar mısın? Balığı elleyemem oltadan sen çıkarır mısın? v.s. v.s. gerçekten insanı delirtir. Üstelik bir kere ava çıktın mı bir daha kurtulamazsın, durmadan "balığa gidelim, balığa gidelim" başının etini yer... Börtü böcekten huylanır, bir o tarafa geçer bir bu tarafa, huzursuz olursun... Benden sana tavsiye, daha ilk buluşma isteğinde reddet derim.
Bıdır bıdır bıdır da bıdır... Şimdi bu daha balığın sadece akvaryumda yaşadığını sanıyordu... Aldım bunu yetiştirdim, sitede admin falan oldu... Şimdi de böyle konuşuyor... Konuş bakalım seni şirin balıkçı seniiii.. bidi bidi bidi seni şirin amatör balıkçı seniiiii...
Git Özgürcan git, Ağva'ya git sen, düş yakamdan. Onur da artık düşünsün taşınsın, kendi karar versin. Ben seviniyorum kurtulacağıma ama yine de kıyamadım Onur'u uyarayım dedim işte. Çekilebilirliğin malum. Seni amatör balıkçı seniiii.
değerli arkadaşım aramıza hoşgeldiniz. forumumuzun faydalı olması dileğiyle. Amatör balıkçı derken......