Merhaba dostlar.. vakit buldukça ailecek balık ve deniz ile ilgili aktivite ve geziler yapmaya çalışıyoruz.. Dün ailemle birlikte Florya'daki dev akvaryumu ziyaret ettik.. balık ve deniz dünyasına ilgi duyan herkese burayı ziyaret etmesini tavsiye ederim.. adımınızı attığınız andan itibaren büyülü bir dünyaya giriyorsunuz.. istavritten köpekbalığına, mırmırdan mürene kadar yüzlerce çeşit balığı barındıran bu dünyada gözleriniz adeta faltaşı gibi açılıyor ve ordan çıkmak istemiyorsunuz.. çektiğim yüzlerce foto ve onlarca videodan seçebildiğim birkaçını sizlerle de paylaşmak istedim.. iyi seyirler.. [YOUTUBE]8FA90v16j2A[/YOUTUBE] [YOUTUBE]baC8BBDLA28[/YOUTUBE]
Bende merak ediyordum ama gitmek kısmet olmadı. Fotografları görünce içeri dalasım geldi gitsem kafayı yerim sanki )
valla cam kırılsa ben lüferleri kapıp kaçarım şaka bir yanada gerçekten kırılsa hiç iyi olmaz. bende gittim 14 şubatta müthiş bir yer ama kesinlikle eş sevgili vs ile gidilecek bir yer değil. çünkü %100 pabuçları dama atılıyor sonra tavır yapıyorlar özellikle ben marmaranın alt tarafında kendimden geçtim..