Herkese selam saygılar Ben istanbul anadolu yakasında tekne kiralamak istiyorum ancak kadıköy üsküdar çevresinde saati 70 tl + mazot parası şeklinde fiyat söylüyorlar.. Gerçekten bu işin piyasası bu mudur? Eğer daha uygun varsa nerelerden bulabilirim? Yardımcı olabliriseniz çok sevinirim Şimdiden çok teşekkürler Rastgele
kalamış marina içerisinde balık turlarına çıkaran birkaç tekne var, fiyatlar hakkında bir bilgiye sahip değilim ama bahsettiğin rakamdan daha düşük olduğunu düşünüyorum, irtibat numaralarını netten bulabilirsin,
Teşekkür ederim bilgi için. Kalamış bana çok yakın. Ancak nette sürekli yat kulüpleri ile ilgili bilgi çıkıyor.
nette birçok ilan var, ama bulmayı başaradı isen, fb marina içinde balıkçılara ayrılmış bölüme gidip direk oradakilere sorabilir,pazarlık yapabilirsin,
pendik tarafında motorlu tekne saati 15-20tl yakıt dahil günlük olursa daha bi indirim yaparlar diye düşünüyorum 70 tl+ yakıt günlük değilse adamlar uçmuş
Biraz araştırdım, Sarıyer'de oturuyorum amaen uygun fiyat bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-deniz-araci-balikci-teknesi-balik-tutmak-icin-tekne-31776233/detay
Bodrum'da da günlük 130 liraya fln çıkıyolar 6 kişilik tekneler.Saati 70 lira doğruysa çok fazla uçmuşlar
çok çok iyi fiyat, gündoğan,göltürkbükü ve yalıkavak civarında temmuz ağustos ayında o fiyatları hiç bulamadım, bu yaz senden ilgili kontak numaraları rica ederim
elinizde irtibat numarası varsa paylaşabilirseniz yada en azından hangi barınakta bu fiyatları bulabileceğime yardım ederseniz çok sevinirim ztn kadıköy deyim o yüzden benim için çok kolay olur...