12 Nisan günü 17:00'dan 19:00'a kadar avlandık Platformun orada. Hepimiz amatördük fakat fena gitmedi Sahildeki iskeledeki balık malzemeleri satan yerden tekne ve her türlü konularda yardım bulabilirsiniz. Özellikle platformun oralara gitmek istediğinizi söyleyin.
20 tl ödedik saatine kaptanla beraber Davut abi. Kaptan yemlerimizi bile takıp ayıkladı ama seri seri Büyüktü ama ufaklarından değildi.
Avcılardan platforma birkere kürek çekerek gittim 7 lira diye sonra birdaha teknesiz açılmadım daha iyi daha güzel daha hızlı kalabalık giderseniz fiyatta haliyle küçülüyor ayrıca hiç deneyimim olmamasına rağmen kendim kullandım kaptan falan almadık tavsiye ederim yağmurdada platform mükemmel oluyor hemen altına giriyorsunuz
maşallah iyi bir av olmuş.bende avcılarda oturuyorum.iki kere çıktım balığa ama bir dahaki seferi iple çekiyorum.istavritle yetinmiştik biz
Platform cok iyidir. hem balık açısından hemde istersen yüzebiliyosun çok zevkli geçer. şu an kürekli kiralarsan ersin abi 8 tl den saatini veriyor. 2 saat 4 kişi gitseniz gayet hesaplı ve karlı bir av olabiliyor. deneyin derim
burda platform olarak bahsedilen yer tam olarak neresidir cevap verebilecek biri varmı yarın menekşeden sandalla oralara gitsek ne tür balık tutabiliriz yada palamuttutabileceğimiz bir yer varmı.
Selam. Mapta ki görüntüde B kayık ve tekne kiralanan yer, sağ taraf Ambarlı mendireği ya da tekne limanı. A denizin ortasında ki platform dedikleri, büyük gemilerin yanaşıp gaz ya da petrol alıp-bıraktıkları yer. https://maps.google.com/maps?saddr=...008895,0.01929&t=h&mra=me&mrsp=1,0&sz=16&z=16
sistem şudur. tekneyi kiralayın 2 saatten az kiralamayın teknede acemiyseniz hamsanız zaten kürekle ilerlerken bi süre kaybedersiniz. yüzme bilmiyosanız mutlaka yelek takın adam da var mutlaka alın. isteyin rezil olmıyım deyip kasmayın kendinizi bilmeme rağmen bazen bende giyerim. platform deniz ortasında ayakları bi yuva ve yem olanağı sağladığından çevresinde balık olur. tutki yaz yağmuruna denk geldiniz platformun altına girin ..ıslanmayın boşuna .