Arkadaşlar hepinize iyi geceler Avcılar Ambarlıda avlanan varmı kayalıklardan balık alabilirmiyiz ? takım olarak ne atıyorsunuz ?
Ahmet Kardeşim Merhaba, Avcılarda her akşam avlanıyorum. Genelde boş dönmedim. Çapari ile istavrit, yemli takım ile mırmır ve ispari aldım. Gündüz balık olmadığını biliyorum. Ya sabah erken yada akşam ikindiden sonra balık alabilirsin. Sevgiler ve Saygılar
aynen katılıyorum arkadasa ikindiden sonra balık yapmaya baslıyor mırmır eskina ispari istavrit yakalıyabilirsin canlı teke ile tekeyi balıkcı huseyin teymineder yada kepceyle yakalıyabilirsin
Namı büyük balıkçı hüseyin nerde durur. Adını hep duydum ama karşılaşmak kısmet olmadı. Canlı yeme çok ihtiyacım var. Kendim çıkartamıyorum. Yerini söylerseniz gidip tanışıp yem almak isyerim. Saygılar
::::: huseyin kayalıkların orda tam tarif edeyim koparetif dukkanları var onun sonuncusunda kayalıkların uc noktasına giderken son betonearme tekkat bir dukkan oltamazemeleri yemsondal motor hersey var gidesen selam soyle telefoncu levent dersen hatırlar birde canlı yem icin soyle tavsiyem var bir kepceyle balıkcı huseyinin dukanının yanında baglı olan keknelerin altında gezdirerek kendinde yakalıyabilirsin bol miktarda