İstanbul Avcılar ve Çeveresi kıyıdan ne zaman balik avlayabiliriz? Merhaba Arkadaşlar, 1 Mart itibarı ile İstanbul - Avcılar ve Çevresinden ne cins balıklar avlayabilirim, gitmeyi düşünüyorum ama kıyıdan avcılık için hangi takımı almamı önerirsiniz ? Avcılar da avlananınız bileniniz varsa ne tavsiye edersiniz bu ay balık yaparmı yoksam nisana kadar beklesemmi,sularin dahada isinmasini beklemek mi gerek Avcılardan kıyıdan avlanabilen balıklar ve hangi aylarda avlanılabilirler bu konuda bilgi veriseniz sevinirim Tşk
Foruma hoşgeldiniz. Öncelikle " Tanışalım" bölümünde bir konu açıp kendinizi kısaca tanıtmanızı rica ederiz. Keyfli paylaşımlar.
öncelikle foruma hoş geldin bende esenyurtta oturuyorum avcılarda mezgit ve izmarit çıkıyor bide 1 ay önce duymuştum vatozda yakalamışlar ne kadar doğru bilmiyorum
Kefal de yakalaniyor aslinda ekmekle avlardım ben bunu, zargan ise mevsimi geldiğinde bolca çıkar buralarda ben geçen sen çok avlamıştım zarganlardan bir kısmını cinekopa yem yaptım bir kısmını konu komşuya dağıttım bir kısmınıda arkadaşlara, şu sıralar havalar az ısınsada halen suyun soğuk oldugunu düşünüyorum ben bu sebeple mart ın orta'sına doğru sular az daha ısınıp güneş görünce takımları alıp şöyle bir deniyecem avlanmayı, esas balık av sezonunu ise nisan 1 de açmayı planlıyorum. Nisan ortalarında balık avlama çansım daha çok olur diye düşünüyorum şimdiden takımları hazırlamaya başladım ben Esenyurt civarı, Küçük Çekmece varsa onlarıda beklerim.. Rastgelsin