Arkadaşlar Yarın Balıga idecegim İstanbulda Avrupa yakasında En İyi nerde balık gelir felen bütün cevaplarınızı bekliyorum ben çogunlukla alibey barajına gidiyorum bugun gidenler varsa eger raporlarını bekliyorum acill .
Nafile gayret. Kimse sana bilhassa tatlı suda verimli olacak avlakları söylemez. Zira söylerse yarın senden önce oraya 10 bin bohçacı toplanır, dikilecek yer bulamazsın. Sen kafana göre takıl. Zaten hava balık havası değil. Ama hava almak için güzel bir hava. Genede balık alırsan, sende söyleme böyle ulu orta ki, bir daha gittiğinde orada balık bulabilesin.
Sevgili kardeşim, böyle bir üslupla nasıl yardım alacağını sanıyorsun Yazışmalarda hitap şeklimize özen gösterelim lütfen.
Dediklerinize aynen katılıyorum. Bu ne seviyesiz hitap şekilleri, konuşmalar. İyice seviye düşürülüyor. Biz bile yazışırken sevgiler, saygılar, abilerimiz büyüklerimiz vs. dikkat edebiliyorken bu tür argo yazışmalar hoş olmuyor. Biraz daha dikkat ***. Selamlar,
şu ana kadar dikkat ettim, bu forumda herkez birbirine karşı hassas derecede saygılı ve sevgili, sen ise kardeş kendinden yaşça büyük bir insana kardeşim diye hitab ediyorsun, balık avlarsın bir şekilde de sen bence önce, nerde nasıl ve kiminle nasıl konuşman gerektiğini öğren..
Ben şu acil kelimesinin hastasıyım Eski çalıştığım şirkette de bir eleman vardı her şeye acil derdi. Bende tamam derdim, acilen 3 saat sonra filan gider sorunu neyse bakardık
O Bewnim Agız Alışkanlıgım Büyüklerime Karşi Herzaman Saygılıyımdır İlkdefa Böyle Bi Hata Yaptım Nasıll Yaptım Farkında Deiglim O Yüzden De Özür Dilerim cyrr cyrr cyrr