herkeze mehaba istanbula yeni taşındım 4.levennte oturuyorum deniz avcılığınıda bilmiyorum gölde avlandığımız için yardımcı olan herkeze şimdiden teşekkürler
çok güzel bir yerdesiniz.. boğaza yakın...emirgan-kalender-aşiyan.. yalnız şuan balık yok biraz daha beklemek lazım. bu arada kendinize uygun takımları hazırlayabilirsiniz. çapari vs. forumda çeşitli konular fazlasıyla mevcut.
balık olmadığını tecrube ederek öğrendım kuruçeşme gittim elde var sıfır ne zaman açılır denızde sezon bilgim yok fazla en iyi arnavutköy mü oluyor avda muhabbet ettiğim abi oyle dedi arnavutköye git dedi
arnavutköy balık olduğu dönemde tabiki güzel olur;ancak size ben başlangıç için daha tenha yerleri tavsiye ederim.. ilk mesajda belirttiğim gibi yeniköy tarabya tarafları daha sakin olur. özellikle atış tecrübenizi geliştirmek adına burlarda bol bol avlanabilirsiniz.. keyif almak öncelikli esas değil mi hepimiz için ? arnavutköyde bu durum fazlasıyla uzak olur balığın olduğu dönemde
evet tarabya hem tek araba kolay olur benim için geçen hafta şansımı denedim acaba bu hafta gitsem gene boş mu donerim av bu belli olmaz ama nisanın ortasınımı beklesem sizin fikriniz nedir
sadettin abi bende dört levette oturuyorum ben tarabyadan sarayburnuna kadar(emirgan, bebek, aşiyan ,beşiktaş, kabataş ,köpru .....)avlanıyorum.
bende denedim geçen hafta çıkmadı birsey ne zaman çıkarki 1-2 hafta beklemekmi lazım ? tam neresindesin 4.leventin?
ortalama 15 nisan 15 mayıs gibi lüfer ,ondan sonrada istavrit ve sardalye yapar,yazın ise eşkina, karagöz ,mırmır ve bol bol kefal tutabilirsin.reeling
10 gün sonra vizelerim bitecek. O zamana kadar bir olta alıp, rastgele diyerek lüferlerin ortasına fırlatacağım mrsparkle