Selamlar ben İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum.Anadolu da otururken Maltepe sahilinde çok eğlenceli avlar yapardım kar yağarken bile sahildeydim Bu tarafta oralar gibi çok kalabalık olmayan yemli oltayla balık yakalayabileceğim sakin yerler varmıdır acaba.Çapari atmaktan pek hoşlanmıyorum İki olta atıp mini sandalyeme oturup onların ucunu izlemek istiyorum o kadar..Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim..
selam Ya bende aynı şeyi düşünüyorum. Ben çapariyide severim . Yarın sabah saat 9-10 gibi oğlumla (6 yaşında) beraber balık avına gideceğiz düşüne düşüne bir yer bulamadım . Bir kaç yer üzerinde duruyorum. Yeşilköyde organizasyon var ama kayaların üzerinde av yapılıyor bu çocuk için tehlikeli. Sarayburnu keza aynı yine kayalar üzeri ve çok akıntılı pazartesi oradaydım çok insan lüfere atmıştı. Orada yemli oltayı dibe oturtmak zor . Ya kalender orduevi önü yada anadolu yakasında kuleli önüne gideceğim. Kalenderin orada akıntıyı bilmiyorum ilkdefa gideceğim kulelide yemliye pek uygun değil çok kalabalık oluyor ve herkez çapariye atıyor.
zaten büyük balık yok sanırım. sarayburnunda izmarit çekiyorlar, galatada tektük istavrit, en iyisi akıntının fazla olmadığı, rüzgar fazla almayan(çocuk için), yeşilköy tarafını tercih et. hem atacak güzel de bir yer bulunca tehlikede olmamış olur. rastgele, inşallah oltanız balıkla dolar.