Arkadaşlar İstanbul avrupa yakasına en yakın balık avı ve piknik yapabileceğimiz göl ve bölge tavsiyelerinizi bekliyorum bu hafta sonuna kadar bulmam lazım özellikle ailece gidebileceğimiz bir yer arıyorum lütfen yardımcı olun çok önemli yoksa diğer aileler beni oyacak ....
İyi güzel de avrupa yakasında dediğim gibi hem tatlı su balık avı hemde piknik yapacağımız bir yer sonuç alamadım ondan
mustafa kardeş şimdi siz piknikmi yapacaksınız yoksa gece kampmı yapacaksınız ilk önce bunu bir anlayalım
Sevgili Aytekin Bey öncelikle ilgi ve alakan için çok ama çok teşekkür ederim çok ince bir insan olduğun gibi yardımsever bir kişiliğin var ALLAH razı olsun Son olarak bir sorum daha var burası balık avına açık değil mi
evet balık tutmak kesinlikle serbest içerisinde büfe var wc'si var giriş ücreti 5 ytl göletteki balık çeşitliliği aynalı sazan,israil sazanı,turnadır ama turna ve aynalı tesadüfler dışında pek bulabileceğinizi sanmıyorum siz ağırlığı yaylı takımla israile verirseniz birşeyler yakalama şansınız olabilir
Ben oraya bu yaz 2 defa gittim. Resimde görülen göletin set tarafının tam aksi istikamette ufak bir dere var. Oraya yakın noktada avlanırsanız başarılı olabilirsiniz. Ancak o tarafta orman oldukça sık. O noktaya yakın bir yerde piknik yaparsınız. Börtü böcek ve yılan mevcut dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Verdiğiniz bu değerli bilgiler için tekrar tekrar teşekkür ederim Sağlıcakla kalın en güzel günler ve avlar sizin olsun
erdem sağolasın ama bendende iyi bilenler var ama bu bilgilerini kötü yönlerde kullanıyorlar anladın sen onları
bu konuyu googledan buldum arkadaşlar çok eski bi konu ama AİLECE HEM PİKNİK HEM BALIK derdine bende düştüm. imrahor gölü tavsiyesi verilmiş , bu göl hala geçerlimi , av yasak filann yazıyor bazı yerlerde, imrahor haricinde ailece gündüz hem piknik hemde tatlısu balığı avlanacak bir yer varmı avrupa yakasından