İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA BALIK TUTULABİLECEK reeling YERLER VE ÇIKAN BALIKLAR NELERDİR?hooked ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:
Eee balık gezici bir hayvandır bir gün bebek bir gün emirgan balık yapar hatta 100 m ilerisi balık yaparken sizin olduğunuz yer balık yapmayabilir. Benden tavsiye en güzeli Beşiktaş veya Kabataştan atlayın Sarıyer otobüsüne veya aracınız varsa aracınız ile Sarıyer e doğru kıyıya bakına bakına gidin balık olan yerde durun balığınızı tutun.
Uluç dostum, herkesi Sarıyere gönderiyorsun. Avlak sorunca paylaşmak yok. Sarıyere gidindeyince, yol tarif etmek var. Eeee biz ne yapacaz o kadar acemi ile
Valla asıl demek istediğim aha bakın boğaz orada atlayın bakın kısmetinizi arayında neyse Karar verdim balıkçılığı bıraktığımda tüm meraları tek tek açıklayacam nihahahhaha
Sarıyer sarıyer bencede kaldırır kesin balık ilk burda patlar herkes başına...... Hatta orda bizim arkadaş var serbulentı bulun yada burdan ozelden yazın kesin size adres tarif edecektir (intiharmı ettik acaba)
Agalar Beyler.. Siz niittiniz öle banghead Yaktınız beni, bizi, buralarıcyr cyr Abilerim, kardeşlerim, Pazar günü meraları tek tek dolaşacam tekne ile. Palamuta sürütme, istavrite çapari, Lüfere zoka. Hele bir yakalayayım balığı, burada tüm meraları ifşa etmeyen...
Pazar günü deli balık olacak demedi demeyin. Sende sızlanma!... Alt tarafı 2000 kişi falan gelir ne olacak yani...
Sarıyer - Karaköy arası ring hattı istiyoruz belediyeden, balıkçılara özel olacak kamış dayama ayaklıkları filan
iyi akşamlar arkadaşlar bu boğazdada bir enterasanlık var bu akşam işten erken çıktım saat 5 de tarabyadaydım. oltacı ustalar 3 gündür acaipbalık vardı diyor. yahu anlayamaıdm bu balık benim gittiğim günlerdemi olmuyur . şaka maka bu akşamda 1,5 saat palamuta çalıştım koca bir sıfır. yarın akşamda işyerinden erken çıkarsam ki var bir ihtimal tekrar gidceğim. cumartesi sabah beni seven dostlarım varsa buyrun tarabyayay sabah 8 e kadar tarabyada palumutta olacağım saygılar