İstanbul Avrupa Yakasında En verimli Avlak neresidir??

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında akcabey87 tarafından paylaşıldı.

1. akcabey87

akcabey87 adem

arkadaşlar ben genel olarak yenikapı kumkapı arasında olta sallıyorum ama oralarda pek fazla verim yok. avrupa yakasının en iyi av yeri neresidir? artık elim boş dönmek istemiyorum :( banghead

2. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Yerini değilde, oltanı, yemini filan değiştir.

3. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Hımm.. Cevap gelmediğine göre bari bir şeyler karalayayım.

Kumkapı civarı süper verimlidir.

Galata köprüsü kesattır, koca boğazdaki en kesat yerdir.

Ama sarayburnuna gidip bir şey tutamıyorsan, önce kabahati kendinde bul, beceremedim ve telafi etmeye çalış. Gidip balık yok diyerek kabahati masum hayvana yükleme.

4. akcabey87

akcabey87 adem

usta bende kabahat yok değil hani ama balıkların da vijdansızlığı var ortada :) çapariyle atıyorum çoğu zaman ama genel olarak civarda ki insanlar benden fazla çekiyor. acaba çaparide mi sıkıntı var benim yöntemlerimde mi. acele mi çekiyorum oltayı gerektiği kadar ileri mi atamıyorum bilemedim. bi buçuk ay önce her attığım iğneler dolu geliyordu şimdilerde tık yok..

5. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    her sallamaya gelmez balıklar üslubunu bileceksin takıl bir ustaya öğren benim gibi istersen dolu çekene sor ister dolu çekeni yarım saat veya bir saat izle nasıl atıyor nasıl çekiyor nasıl takım kullanıyor yani tüm detayları izle ne yaptığına bak son kez kontrol et hesapladığın gibiyse sende onun yaptığı gibi yap en azından 1 saatin yalan olur 1 günün değil :thumb:

6. murat303

murat303 Murat

Favori Kamış:
    4.20 Shimano Nexave BX TE Surf
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra CI4 5500 XSA
    En İyi Avı:
    52cm Kofana/ Dragos'tan
    Eğer arkadaşlar bu bilgiyi size verirlerse artık o en verimli yer, en verimsiz ve gidilemez yer haline gelecektir. Anlayış ile karşılayacağınızı düşünüyorum. Araştırıp , gezip vakit ve nakit harcayıp kendinizin bulması en güzel çözüm. Tabi sizde daha sonra bu bilgileri paylaşmayacaksınız.

7. akcabey87

akcabey87 adem

ustam bilenleri de izliyorum aynı şekilde uyguluyorum lakin yine tık yok saatlerce yanında bekliyorum yine tık yok. adamın çapari renginden nasıl olta savurduğuna kadar izliyorum. tek fark benim kamışım onlarınkine nazaran kala uzun ve kalın yani göl kamışı başka fark göremedim..