İstanbul Avrupa yakasında işinin ehli motor ustası arıyorum..

Konu, 'Motorlar' kısmında stratejist tarafından paylaşıldı.

1. stratejist

stratejist A.ÖZDEMİR

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 2.40 MH, Tolee Kawahagi 2.10 MH, Mitchell Elite 602L 2/8 (1.83 UL)
    Favori Makine:
    Shimano Symmetre 500FD, Solstace 1000FI, Solstace 2500FI, Solstace 4000FI
    En İyi Avı:
    Olta ile 2700g.lık bir levrek
    Merhaba arkadaşlar,
    2 zamanlı motorumu genel bir bakımdan (kuyruk yağı, buji ve pervane kontrolü benzeri küçük işler) geçirtmek için İstanbul Avrupa yakasında işinin ehli, meraklı kişilerin sorduğu soruları cevaplamaktan imtina etmeyen, hoşsohbet ve paragöz olmayan bir motor ustası arıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar beni de bilgilendirirse çok sevinirim. Reklam olur diye yorum yapmaktan çekinen arkadaşlarla özel mesaj olarak da irtibata geçebiliriz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

2. Gundogdu

Gundogdu Hasan hüseyin

Üstad fazla ca sorun yoksa, ve elinden geliyorsa sende yapabilirsin bunları.

3. stratejist

stratejist A.ÖZDEMİR

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 2.40 MH, Tolee Kawahagi 2.10 MH, Mitchell Elite 602L 2/8 (1.83 UL)
    Favori Makine:
    Shimano Symmetre 500FD, Solstace 1000FI, Solstace 2500FI, Solstace 4000FI
    En İyi Avı:
    Olta ile 2700g.lık bir levrek
    Hasan Bey biraz uğraşsam bunların yapabileceğim şeyler olduğunun farkındayım. Ancak ben ileride ihtiyacım olursa diye bir usta ile tanışıp bu küçük bakımları ona yaptırmayı; hem o yaparken de bakıp görüp öğrenmeyi ve aklımdaki soruları sormayı istiyorum. Aslında yıllarca motosiklet ve tekne kullanmış biri olarak motorlar hakkında bilgim mevcuttur ve elim alet de tutar ama deniz motorlarıyla ilgili biraz da çevrem olsun istiyorum.

Arkadaşlar yok mu bana usta tavsiye edebilecek biri? Bildiğim kadarıyla bu forumda birçok tekne ve bot kullanan arkadaşım var, bunlardan hiç kimsenin tavsiye edebileceği bir usta yok mu yani???