Herkese selamlar. Yaklaşık 3 senedir balık avına çıkıyorum. Aslında çıkamıyorum çünkü kimseyi ava getiremiyorum. Bende yalnız takılıyorum. Bide arabam yok avlak bölgeler gitmek için bir kaç araç değiştirmek ve yürümek gerekiyor. Birde çok acemiyim, belkide beceriksizim kolay kolay balık tutamıyorum ama napiyim çok seviyorum ve çok sabırlıyım. Sizlerle bu forumda olmaktan çok mutlu olacam inşallah. Bir katkım olacak kadar bilgili değilim ama bişeyler öğrenecek kadar meraklı olmam yeterlidir herhalde.
Aramıza hoşgeldiniz Recep bey amatör balıkçılıkla ilgili aradığınız herşeyi burada bulabilirsiniz keyifli paylaşımlar.
Recep aramıza hoşgeldin bizde balığa başladığımızda hiç bir şey bilmiyorduk büyüklerimizden sora sora öğrendik aradığın herşeyi bu sitede bulursun yeterki çekinmeden soru sor büyük balıklı avların olsun rastgele
herkeze selamlar bende daha yeniyim sitede istanbulun neresinde oturuyorsun rıfat abi belki beraber gidebiliriz bende acemiyim ben trenle eminönüne gidiyorum
Recep hoşgeldin keyifli paylaşımlar kardeşim aradığın tüm soruların çevapını burada bulucagına eminim