Arkadaşlar siteyi gezip duruyorum ama ortak etkilinlikler yapılabilecek bir başlık bulamadım... istanbulda yaşayan arkadaşlarla birlikte ortak balık avlama etkilikleri yaparak hem bilgilerimizi paylaşıp hem eğlenebiliriz... fikirlerinizi ve katkılarınızı bekliyorum...
tekneyle yapılan organizasyonlar var aslında, zaman zaman kıyıdan da organizasyon yapıldığı oldu. aslında güzel olabilir iyi düşünmüşsünüz.
Güzel olur, hem tanışır hem de bilgi paylaşırız. Aslında bunu geleneksel hale getirip her ay veya 3 ayda bir yapılabilir. Hatta bunu aynı gün Avrupa ve Anadolu buluşması olarak ikiye ayırıp, seçilen iyi avlaklarda buluşma olursa bilgi paylaşımı açısından daha faydalı olacaktır. Tabi bir de bunu kim organize edecek
yarın sabah araçla gidilebilecek kadar mesafede alışagelmişin dışında boğazın karadeniz taraflarına gitmek istiyorum lakin ne aklımda bir yer var ne yol gösterecek biri var, iki aydır balığa çıkamamanın vermiş olduğu baskıyı yok etmek istiyorum, avlak tavsiyesi olan yol gösterebilecek eşlik edebilecek birileri varsa araba 3 kişi alır çok hızlı bir etkinlik olur
hızlı organizasyon özel mesaj attım Ceyhun bey, ayıntıları buradanda paylaşırsak katılım sayısını arttırabiliriz. istikamet zeytinburnu-sarıyer 2 kişilik yerimiz daha var, gece 12ye kadar siteyi takip edeceğim
Evet bence de katılımı yüksek tutalım. Sarıyer-Zekeriköy tarafından katılacak olan varsa bende 1 kişi alabilirim.
hedef neresi olacak ? yani nereye gidelecek. bende gelebilirim. ( gaziosmanpaşa tarafından gelecek olursa arabada 3 kişilik yer var ) tekne kiralamak şart değil yeni yerler ve yeni avlaklar deneyebiliriz...
Sabah rapala için Kalender de toplanıcaz. Arkadaşım aradı akşam balık var yalnız uzak ve ağır kurşun atmak gerekiyor. Gelecek arkadaşlar Tarabya'da 8de buluşuyoruz. Tarabya sahili kontrol edip kalendere geçicez.
Ceyhun bey sarayburnu ne alemde acaba.Sarayburnunun müdavimlerini boğazda göremiyorum.Acaba oralarda bir hareket varmı.Bilen varsa ve bizi bilgilendirirse çok memnun olurum.şimdiden TŞK
sabah ben güneş doğuşuyla tarabya otel önünden atmaya başlayacağım antreman olsun diye 8de orada buluşur kalendere geçebiliriz,aslında şöyle rumeli feneriydi garipçeydi kilyos hiç avlanmadığım yerlerde avlanmak istiyorum