Sevgili ustalarımız abilerimiz kardeşlerimiz. Bu konuda tecrübeli arkadaşların önderliğinde yeni bi organizasyon gerçekleştirelim istiyoruz. Bu konuda sizlerden yardımlarınızı bekliyoruz. Saygılarımızla...
Istanbul Tanişma,kaynaşma Ve Balik Avi Organizasyonu Sevgili balık avı ailesi. Kıyı raporlarında konuşurken ; konuyu bi başlık altında toplayıp neden yeni bir organizasyon olmasın diye bir düşünceye girdik. Sevgili büyüklerimizin önderliğinde , hem tanışma, hem kaynaşma , hem de balık tutma adına yapılmasını düşündüğümüz yeni bir organizasyon..
Arkadaşlar, aranızda etkinlik düzenleyebilirsiniz. Sahil güvenlik ve tekne evrak eksikliği konusunda geçmişteki bazı organizasyonlarımızda ciddi sıkıntılar yaşadık. Bu sıkıntıları bir daha kimse yaşamasın diye uzun süredir organizasyon düzenlemiyoruz. Elbette, bu riskleri göze alarak arkadaşlarımızın yapacağı herhangi bir organizasyona aracılık etmekten memnuniyet duyarız. Dolayısıyla, bizim açımızdan herhangi bir sorun yoktur. Şimdiden sizin adınıza hayırlı olmasını dileriz.
Çok tşk ederiz. Şimdi ORGANİZASYONDA bize öncülük edecek birisinin olması gerekiyor. Bu konuda tecrübeli bi abimizin öne çıkmasını isteriz. Serbülent abi sen bu konuda öncü olurmusun ? Bende elimden geldiği kadar sana yardımcı olurum. Zaten sitedeki arkadaşlarımızda bize yönlendirmelerde bulunurlar.
Ben katılım gösteririm ve eğer bir görev verilirse seve seve üstlenebilirim.(organizasyon liderliği haricinde)
Sevgili kardeşim, gerekli çalışmalara başladım bile, olumlu veya olumsuz en kısa zamanda geri dönüş yapacağım
Org. işi zor arkadaşlar. Zorlukları az çok biliyorsunuz, gönüllü bir arkadaşımız var ise bu işi üstlenecek, seve seve yardımcı olurum.
Ben bir kaç tekne gözüme kestirdim bugün. Katılım kaç kişi olur? ona göre bir tekne bakmak gerekir. Ayrıca amatör balıkçı belgesi gerekirmi? alması kolay aslında ama sıkıntı olmasın diye soruyorum. Katılım sayısına göre kiralık tekne bakabilirim.
Tekne organizasyonu mu yoksa kıyı organizasyonu mu düşünülüyor? Kıyılar henüz tam anlamıyla balık yapmaya başlamadı..