yakında istanbula geleceğim. bebek ve ya 4. levent de olta alabileceğim bi mağaza var mı taa istoça mı gitmek zorundayım. burada fiyatlar çok uçuk internetteki fiyatların 2 katı. lütfen yardımcı olurmusunuz?
Bora niye 3 tane başlık açtın aynı konuyla ilgili anlamadım. bebek veya leventte olta malzeme satıcısı bulamassın. Anladığım kadarıyla avrupa yakasına geleceksin.Bu durumda ya karaköye gideceksin ya da istoç. Almak istediğin ürünleri kafanda belirlediysen internetten alışveriş imkanını değerlendir bence. En rahat ve en temizi..
bora öncelikle istanbula hoşgelesin bende 4,levent sanayi mahallesinde oturuyorum 4,levente oltamalzemeleri satan magaza var yeni acıldı yaklaşık bir yıldır faliyet gösteriyor bende oradan alışveriş yapıyorum gayette memnunun fiyatlarından
nereye başlık açacağımı bilemedim garanti olsun dedim ama kusura bakmayın. evet ekimden sonra istanbula yerleşeceğim ama eylülden önce 3 günlüğüne bir uğrayacağım bir kaç iş var. ama istoça gitmeye vaktim olmaz. genel de bebek ve levent arasında olması iyi olur anca öyle gidebilirim. dediğiniz gibi internetten alışverişde kapıda ödeme olmadığı sürece yapmıyorum hangi sitelerde kapıda ödeme var bilmiyorum. "cash on delivery" ibaresi var ama nedir ki acaba?