Selamlar , Balık tutma hakkında hiç bir bilgi ve tecrübem yok geçen gün beşiktaş sahiline olta alıp gittim orada balık tutanlardan yardım falan istedim. Bi kaç kere gösterenler oldu ama , Çapariyi , ağırlığı falan kopardım her seferinde. Zaten acemi olduğum için pek yakın tutmuyorlar beni uzakta tut falan diyorlar şimdi bize dolarsın diye. Yakınlarda oturan tecrübeli balıkçılardan yardım istiyorum müsait zamanlarda yanınıza gelip izle & öğren metoduyla birşeyler kapabilirim belki Bu arada Beşiktaş'ta ikamet ediyorum avrupa yakasında yakın yerlere otobüsle falan gelebilirim. Herkese iyi forumlar
Sevgili Doğukan kardeşim;herhalde kamış ile avlanıyorsun..Bu konuda hem kendin hem de diğer insanlar için tehlike arz etmemek adına sana tavsiyem boş sahillerde kamışın ucuna takım bağlamadan sadece 50-75 gr kurşun ağırlıklar takarak atış,çekiş alıştırmaları yapmalısın..Böylece hem elini alıştırır sitilini geliştirirsin hem de çaparilerini boş yere koparmamış olursun..Evet ben bu işi çözdüm dediğinde insanların balık tuttuğu noktalardan atış yapmadan önce onlara kaçlık kurşun kullandıklarını sorar ve ona göre kurşun da kullanırsan akıntıdan kaynaklanan dolaşmaları engellemiş olursun..rast gelsin arkası her daim bol gelsin..Çanakkale'den selamlar