selam arkadaslar 14.04 2012 saat 11 gibi arnavut koyu gecip asıyan mezarlıgının tam oncepesinde avlak yerine ulastık enistem ve ben hava durgun ve ruzgarsızdı yem bulamadımız icin sabahlamaya karar verdik aracta umuyaya calısıyorken yanımıza gelen zipirler muzik sitemlerini acarak uykumuzu kacırmıslardın 15 .20 dk sabrettiktensonra tepelerine coktum o konuyu hallettik kısa sureli sagnak yamurlar sıkıntımız olarak kalmıstı hava raporlarına baktıgımda gece 12 sonra ist yagmur beklenmiyordu ona guvenmistik yagmur gece 3 gibi sitdetini yitirdi cisa halıne donustu sabahın olmasını iple cekerken gece 4.20 cıvarlarında cıkan ruzgar lodosa donustu sabah ezanı 5.15 gibi okundu biz oltalarımızı hazırladık ve basladık at cek yapmaya feci bir akıntı vardı 100 gr la basladık 150 gr. ve 200 gr bile attıgınyerden 60 metre karadeniz tarafından cıkıyordu sonuc balık yok bizimle beraber 15. 20 kisiydik kimse balık alamadı sahte ve caparı sonuc vermedi yine bir balık raporu balıksız bitti hemen onumden gecen 30 metre onumden gecen gırgırlar benden nasibini aldılar. ve dusunuyorum butun denizlerimde 3 yıl kosulsuz sartsız balık yasagı olmasına nasıl yardımcı olabilirimdiye. bu deniz benimde denizim benimde avlanmaya hakkım var. NOT balıkcı arkadaslarla konustuk biraz orda 2 aydır ayın 13 de 2 istavrit cıkartılmıs ? burası istanbul bogazı arkadaslar herangibi marmaranın bir yeri deyil DURUMUN VAHİMLİGİ BUKADAR NET. demekki denizlerimiz hergun kotuye gidiyor demektir TARIM BAKANI ACİL İSTİFA ETMELİDİR.
yağmurlu gecen günlerin ardından genelde boğazda balık olmaz zaten. sular biraz düzelsin sonra denemek lazım. Ayrıca zaten Mevsimsel olarak balık yok. Sabretmek lazım.
oyleyse felaket demektir karadenize gecemeyen balık yumurlamada yapamaz denizler kurur insallah oylebir durum olmaz