Merhabalar, Boğazda iş arkadaşlarımız ile 6-7 kişi civarında balık avına çıkmayı planlıyoruz fakat Pazar günü 06:00/12:00 saatleri arasında kiralık tekne bulamadık yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla.
Kartal'da çok fazla tanıdık tekne var,ancak sezon itibariyle özellikle bu saatler arasında size yardımcı olabilecek tekne yok gibi.Herkes o saatlerde hava durumuna göre lüferde oluyor.Öğleden sonra falan derseniz olabilir tabi. Birde sayınız biraz fazla imiş.Ne tutmayı planlıyorsunuz ?
Göksu deresinde tanığımı tekneler var ama bahsettiğiniz kişi sayısı çok fazla. genelde 3 maksimum 4 kişi çıkarırlar zaten daha fazla kişi balık tutması çok zor. Lüfer çok az diyorlar, çapari ile sarıkanat alıyorlar. Çinekop zaten tutmuyoruz 1 saat önce telefonda konuştum. Benim teknem Kalamış Marina'da ama o bölgede şu ara balık yok bende Cumartesi günü dere'den bir arkadaş ile çıkacağım.
değerli mesajlarınız için teşekkürler, Bizde Çİnekop, Sarıkanat, Lüfer düşünüyoruz. Tabi nasibimizde ne varsa onu tutacağız biz aslında 3 kişiyiz diğer arkadaşlarımız gezi amaçlı geliyor. Ücreti mukabilinde çıkmak istiyoruz.
beykoza gelırsenız yardımcı olmak ısterım ama dedıgınız kısı sayısıyla tekne bulmanız cok zor 3 kısıye yardımcı olurum
Bu kadar kişi sayısı ile adam başı 40-50-TL arası ücret alan balık buluculu, balık avı tur organizasyonları düzenleyenleri reklam yapamam ama googleden aratarak bulabilirsiniz. Tekne kapasitesinin 3/1'i kadar katılımcı ile düzenlendiğinden rahat ve eğlenceli bir tur yapar, avlanırsınız. İnşallah bizim forum yöneticileri de konuyla alakalı bir fizibilite çalışması yaparak böylesi organizasyonları ara ara düzenleyeceklerdir.