Merhaba arkadaşlar, Nasipse Eylül ayının sonuna doğru arkadaşlarla boğazda Lüfer ya da palamut tumayı planlıyoruz. Ancak olta takımları konusunda pek bi bilgimiz yok. Birçok bilgiye internetten ulaştım ancak farklı farklı takımlar var kafam karıştı. Yakın zamanda Lüfer ve Palamut tutmuş üstadların bilgisine ihtiyacım var. Görsel olta takımı olursa daha anlaşılır gibi olacaktır. Lütfen yardımcı olurmusunuz. SAYGILAR, SEVGİLER.....
Tam yerine sordun. Patlamış mısır kapıp gel, birazdan 72 kısım tekmili birden orta oyunu olacak burada. Ben sahneyi diğerlerine devrediyorum, akşama yazarım ancak.
Taner etme eyleme açma böyle bir konu yapma rica ediyorum bak. yine gözlerimiz şişecek yine ellerimiz titreyecek ortalıkta yerler balık kanı ile dolacak. yerleri temizlemeye kova ile su bulamayacağız. Kısaca kan gövdeyi götürür. Arkadaşlar zannederim yardımcı olacaklardır.
Tii ye aldığım filan yok. Bak gör biraz sonra sen neler oluyor... Başrollerden biri ben olacağımdan, senaryodan adım kadar eminim olup bitecekten. Dilersen forumu biraz araştır, bir fikir edinirsin.
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=16473 Taner boğazda zannederim palamuta bu takım çalışacaktır. Serdarında konularına bakarsan orada bir sürü resim teknik vs olması lazım İyi avlar diliyorum
Kıyıdan iş yapacak, en iyi palamut takımı, fly'dır. Ama o sanırım size bir hayli uzak. Kastmaster gibi ağır kaşıklar, kaliteli söğüt yaprağı kaşıklar iyi iş yapar. Bunları hakiki maira princess sahte takip eder. Bir takım çaparilerle de hasbel kader denk getirilr, önüne düşürülürse palamut alınabilir. Biraz iş yapacak olanı, fly olarak hazırlanan FC misinadan tavşan tüyü çaparidir ama hiç bir yerde bulamazsın. Bunun dışında biraz hormonlu olmaktan başka çok özelliği bulunmayan ve palamut çaparisi olarak satılan bazıürünler var. Bunlarla deneyebilirsin. yüzde bir gibi bir şansın olur. Ama palamut bol, sürüsü kalabalık, yüzde bir şans her an 5 tanesini almak olarak dönebilir sana. Lüfer için, şu takımı dene: http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=27204 Şu mantar ondan daha iyi netice verir:
Tam yazacaktım Serdar abi yapımı tavşan tüyü çapari benden evvel davranmış Selamlar, saygılar. Alico abi palamuta başka ne gider
Serdar abi verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Sizinle telefonda görüşmek istiyorum.Özelden telefonunuzu verirmisiniz, sizi arayayım.Saygılar
Birde '' Yaban Ördek tüyü '' derler di eski büyüklerimiz. Bulma şansın olursa, takımında 1-2 iğneyide bunla yap. Balığı yerinden oynatır derler.