Herkese merhabalar. Balık avına çok meraklı, hayatımda şimdiye kadar 5-6 kez bu zevki tatmış biriyim, daha önce hiç oltam vs olmadı ve bu konularda en ufak fikrim yok. Sürç-i Lisan edersek affola. Öncelikle kendimi tanıtayım ismim Yavuz, öğretmenim, 2000-2002 yılları arasında istanbul'daydım, 12 yıl sonra tekrar istanbul'a gelmiş olmanın heyecanı ve sevinci içerisindeyim. Arkadaşımla birlikte Sarıyer- Büyükdere'de oturuyoruz. Ben bu balık avı işine epeydir meraklıyım ama şimdiye dek nasip olmadı. Burada sahilde avlananlara çok özeniyorum, cuma geceleri, cumartesi günleri çıkıp, çayımı kahvemi içip hem balık tutmak hem haftanın stresini atmak istiyorum. Sahilde avlanan arkadaşlardan fikir sordum yalnız pek yardımcı olamadılar, onlar da amatördü sanırım.Girizgah biraz uzun oldu kusura bakmayın, sadede gelecek olursak; Beni maddi olarak çok yormayacak, (200-300 lira kadar bir bütçe ayırdım), başlangıç seviyesi için yeterli, boğazda bana balık tutma zevkini yaşatacak, üzmeyecek, keyifli vakit geçirtecek bir olta takımı ya da kamış, makine, misina, çapari tavsiyesine ihtiyacım var. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Konuyu yanlış yere açmıssam da lütfen kusura bakmayın, yetkili arkadaşlar ilgili yere taşırlarsa sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder hepinize hayırlı avlar dilerim
Ben de aynı şeyi sormuştum, Benim yazdıklarımı okumana gerek yok, uzun yazarım İki tane kamış önerisi vardı. Selamlar http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=59896