günlerdir forumda dostların paylaştıgı raporlar arkadasım özgür ile beni boğaz kenarına itti önce sabah suyunda üsküdarda başlayan avımız hüsranla 11 e dek sürdü bizde toplanıp boğazın içlerine verdik kendimizi ve 12 de her zaman ki avlak ta idik ve doğru bir tercih vermiştik beyaz iğneli karışık renkli floşlu çaparilerimiz iş yapmaya başlamış iri istavritler dipten yoğun akıntıya rağmen kovamızda yerlerini almaya başlamıştı aksam 4 den sonra da balıklar caparide parçalanmış :) yenmiş olarak gelmeye başlamıştı ve prensler çinekoplar kendini göstermeye başlamıştı... bende kısmetıme istavrit çaparisi ile iri bir çinekop aldım rapala ile de devamını getirdik uzun bir aradan sonra özgür le birlikte iri istavrit ve dişlilileri almıştır güzel av oldu yorulduk ama güzeldi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Maşallah bende bugün bogazda biyerlerdeydim. Bol bol istavrit ve aksama doğru xinekop sarokanat vardı 15 saeikanat 4 kilo istavritle işi bitirip maçımı zevkli zevkli izledim
Ortaya karışık olmuş, maşallah.. istavrit yüzünü göstermeye başlamış, özlemişim çapariyi doldurmayı, haftasonu ben de bi gidip şansımı deneyeyim.. Afiyet olsun :thumb:
**** güzel av olmuş,ben de dün boğazdaydım ve kaşıkla 7 sarıkanat ve sonrasın da 4-5 kilo istavritle günü tamamladım ..