Istanbul da Balık Avı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında thanksforhelp tarafından paylaşıldı.

1. thanksforhelp

thanksforhelp Hakan

Merhaba değerli balıkçı arkadaşlar. Sizlerden bir ricam olacak bana bu konu da yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. Yarın biz 4 kafa dengi arkadaşla balık tutmak istiyoruz. Yıllar oldu balık tutmayalı. Sizin profosyonelliğinizden yardım almak istiyoruz. İstanbul da nerede balık tutabiliriz? Sizler kadar profosyonel değiliz. Ama teçhizatımız var. Balık tutmak bir hastalık bizde bunun tadını yaşamak isterkende eve elimiz boş dönmemek istiyoruz. Kıyı balıkçılığı yapacağız, istanbul çekmeköyde oturuyoruz, asya avrupa fark etmez her yere gideriz. Bana nerede hangi yemi kullanarak yani balık tutacağımız yeri ve orada ki balıkların özellikleri hakkın da bilgi verirseniz cok sevinir, duaciniz olurum. Yardimci olan olmayan herkese simdiden tesekkurlerimi sunuyorum.

2. Dewilefe

Dewilefe Uğur

Favori Kamış:
    Pelican Chalenger Surf 420
    Favori Makine:
    Okuma 6500
    En İyi Avı:
    Kofana
    İYİ BAYRAMLAR...

FAZLA AT ÇEK YAPMAK İSTEMİYORUSAN GALATA KÖPRÜSÜ TAVSİYE EDERİM...

ANADOLU YAKSINDA FAZLA YORMA KENDİNİ BURALAR VASAT...KARŞIDA OLTA ATABİLECEĞİN HER YERDEN ŞANSINI DENEYEBİLİRSİN....

GALATAYA GİDECEKSEN YANINA İNCE TAKIM DA AL MUTLAKA..YADA KENDİN YAP HEMENCECİK ORDA..KÖSTEK ARALIKLARI UZUN TUT MUTLAKA