Herkese merhabalar,,, İsmim Murat Kılıççöte, 47 yaşındayım, evliyim ve 7 yaşında bir oğlum var. Sigorta Brokerliği alanında faaliyet gösteren bir şirketin yönetim kurulu üyesiyim. Yaklaşık 20 senedir İstanbul Model Uçak Klübü üyesi olarak, Radyo Kontrollü Model Uçakların yapımı ve uçurulması ile ilgilenmekteyim. Yoğun iş temposundan, stresli İstanbul trafiğinden arınmak, sakinlemek ve yeni dostlar edinmek için mutlaka hobilerimiz olmasına inanan ve fazla hobi göz çıkartmaz diye düşünen biri olarak olta balıkçılığını öğrenmek ve sizlerin derin tecrübelerinden faydalanmak istedim. İlgi ve desteklerinizi benden esirgemiyeceğinizi umar, hepinize sağlıklı ve mutlu günler dilerim. Saygılarımla, Murat Kılıççöte
Aramıza hoş geldiniz Murat abi, aradığınız bilgileri inşallah burada bulacaksınız, şimdiden keyifli paylaşımlar dileyerek kalıcı olmanızı temenni ederim.
Hoşgeldin Murat abi. Model uçak oldukça keyifli bir uğraş..Ben de Deniz araçları ile ilgileniyorum.. Asıl amacım uzaktan kumandalı sırtı..
Murat abi, hoşgeldin.Seni aramızda görmek çok hoş.Keyifli paylaşımlar dilerim.Aradığın bilgi ve dostluğu burada da bulacağına emin olabilirsin.
Murat abi, aramıza hoşgeldin Hele ki, bu hobi balık avıysa vazgeçemeyeceğin bir tutkuya ilk adımını atmış bulunmaktasın Keyifli paylaşımlar dilerim.
Sevgili Dostlar,,, Sıcak karşılama mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. Ama daha ilk günden mesaj kirliliği yapmak istemiyorum. Özellikle Surffishing e bir cevabım olacak. Model uçak en az oltacılık kadar keyifli bir hobi,, senelerce Ömerli Baraj gölünde kendi yaptığım deniz uçaklarını uçurdum,, Kendi yaptığım sürat tekneleri ile 35-40 mil süratlere çıktım. Uzaktan kumandalı sırtı ise hayal değil. Son derece kolay,,, Sadece biraz masraflı olur Herkese tekrar tekrar teşekkür eder, saygılarımı sunarım,, Sevgilerimle, Murat Kılıççöte
Sevgili Serdar,,, Bana biraz müsade,, Formunuzu tanıyayım, neler yazılmış, çizilmiş anlamaya çalışayım. Sonra uzun uzun anlatırım bildiklerimi. Zira modelcilik maalesef benim olta balıkçılığından daha iyi bildiğim bir konu. Ama sizleride fazla meraklandırmak istemem. Kumandalı tekne ile sadece sırtı çekeceksen teknenin minimum 1 - 1.5 metre boyunda olması lazım. Veya oltanın ucundaki sahte yemini kıyıdan 300 metre uzağa götürüp orada bırakmak istersen tüm tekne boyutları ve kumanda özellikleri değişir. İzin ver biraz dersimi çalışayım. Sevgilerimle,
Murat bey aramıza hoş geldiniz Ümit Kılıççöte ile bir akrabalığınız varmı büyük balıklı avlar rastgele
Eşref Bey, Hoşbuldum,,, Kılıççöte soyadı taşıyan herkes akrabaam dır. Ailemiz biraz büyük ve dağanık yerleşimde olduğu için Ümit Bey' i tanımıyorum. Sevgilerimle, Murat Kılıççöte
Değerli Murat Bey kardeşim Ailemize hoş geldin Ne zaman balık konusunda hangi bilgiye ihtiyacın olursa bu ailenin bütün fertleri yardımcı oluruz Selamlar