Herkese merhaba arkadaşlar. Ben İstanbul' da ikamet etmekte olan ileri derecede acemi ve balık avına yeni yeni merak saran bir üyeyim. Gerek İstanbul' da gerek Bursa' da ve işten imkan bulduğum zamanlarda Marmara bölgesinde çeşitli yerlerde balık avlarına iştirak etmek istiyorum. Arkadaşlar sayesinde Bursa Mudanya' da, İstanbul Galata köprüsü' nde, Bilecik - Söğüt barajında ve Sakarya nehrinde birkaç acemi balıkçılık deneyimim oldu. Bu keyfi biraz daha ilerletmek ve faydalı bilgiler edinebilmek maksadıyla bu siteye üye oldum. Şimdiden herkese rastgele ve hayırlı günler.
aramıza hoş geldin soykan,galataköprüsü ve civarına bende sıkça kaçarım,açıkçası canım sıkıldıkça desem daha doğru olur.
Hoş bulduk Nedret, benimde durumum senden pek farklı değil, hatta bu akşam bile gitmeyi düşünüyordum. Gerçi söylediğim gibi ileri derecede acemi olduğum için bu havada balık avlanır mı avlanmaz mı pek bilmiyorum ama en kötü ihtimalle gün içinde işten dolayı kararan içimi rahatlatıyor.
Teşekkürler Nedim abi hoş bulduk. Ve siteye yeni üye olmama rağmen hakikaten sıcak ve samimi karşılamalarınızdan ötürü tüm site üyelerine teşekkür ederim.
Hosgeldin. Eminim cok guzel vakitler gecirecek,guzel arkadas ortami bulabileceksin siteden. Paylasimlarini bekliyor olacagiz. Rastgele...