İstanbulda emirgan taraflarında tekne kırlamak mumkunmudur bılgısı olan varmı fıyat konusunda flan? tanıdıgı olanlar mutlaka vardır goruslerınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler rastgelereeling
güray kardeşim avrupa yakasında bahsettiğin yer ve civarı için bir bilgim yok ama haliç ve anadolu yakasındaki fiyatlar için biraz bilgi verebilirim sana . 1 1.5 ay evvel boğazda tekneyle balık tutmanın keyfine varmak için bizde güzel bi gün ayarlamıştık . ordan kalma bilgileri paylaşıyorum seninle . haliçte 8 kişilik tekne saati 50 tl istedi bizden . biz kadıköyden anadolu yakasından gelicez dememize rağmen kaptan 4 saatin üstünde kalacaksanız gelir alırım istediğiniz yere götürürüm diye bir dip not geçti soağolsun. anadolu yakasında fiyatlara baktığımda ise üsküdardan başladım fiyat sormaya 100 tl , 80 tl saatlik fiyatlar sölendi . beykoza vardığımda saati 40 tl ye kiraladık ve çok güzel ve bol balıklı bi günümüz geçti . işine yarar inşallah bu bilgiler
Iymis valla bende suan 2 ksiyiz birazdaha cogalirsak daha rahat kiralarim) amacm tekne ile bol bol cinekop tutmak
güray 8 kişilik tekne dediğime bakma sen . max 4 olta atacak kadar insan olması lazım diğer türlü akıntı bol olduğu için olta karışmalarında çok zaman kaybedersiniz .