Arkadaslar merhaba ben ıstanbul esenler de oturmaktayım gecen gun terkos golune gıttık cok uzaktı esenler e en yakın goller ve bu gollerde bulunan balıklar nelerdır yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler
Bende Esenler'deyim. Terkos ideal bir mesafe. Malesef ki yakın bir yer yok. Çatalca yönüne doğru da ilerleyebilirsiniz. Yakınlarda Alibeyköy Barajı var ama oranın balık ve avlanma durumu ile ilgili bilgim yok.
araban warsa şamlar barajına git geçen özkan göstermişti küçük göller çabuk ısınır aw olasılığı daha yüksek olur demişlerdi
Esenlere en yakın göl, tabi ki alibeyköy baraj gölüdür. İstanbul Çevre Yolu/O-2 yolundan araba ile 11 km 20 dk. sürer. Tatlısu levreği, sazan, kızılkanat, nadiren sudak bulunur Ancak balıklar bugünlerde çok kısıtlı.
Ben Alibeyköy barajına gidiyorum ama hep küçük balık tutuluyor hiç büyügünü görmedim gidersen yani pek umutlu gitme