ben yenilerdenim acaba bu sene geçen yıllardan daha mı az balık var. 3 aydır balık haberi yok sitede. aldığım takımlar istavrit için olanlar hariç suya bile dokunmadı.
3 ay olmadı ama bir aydır dediğiniz gibi balık yok denecek kadar az. avrupa yakasını bilmem ama ekim - aralık arası çok güzel avlar gerçekleştirdim. havalardan da sanırım kimse balığa çıkmıyor. mart ayında güzel avlar olacağına inanıyorum mayıs ayına kadar özellikle. 2007 - 2008 arası pek balığa gidemedim ama gittiğimde de boş dönmedim hiç. bu sene özellikle ekim aralık arası çok yoğun gittim ve hiç boş dönmedim. umudunuzu kesmeyin inşallah yine balık yapmaya başlıyacaktır...
Bu mesajı görünce pazar günü Nuri abi ile yaptığımız sohbet geldi aklıma... Balık avıyla ilgili detayları konuşurken son cümle herşeyi özetliyordu : "ve en önemlisi olta su ile buluşmalı"... aksi halde zaten evde duran olta balık tutmuyor
Fatih abi Cumartesi Yada Pazar Bizim yerimize Oltanı Suyla buluştururmusun Belki balık hala Vardı o suda hehe
bıraz havaların ısınmasını beklemelısın bence martın ortasından sonra 20 sine doğru balık yakalama yüzden artar fakat en iyisi sularin iyice isinacagi 1 nisan sonrasi avlanmak Rastgelsin