Selam arkadaşlar. uzun süredir takip etmeme rağmen işi fiiliyata dökemediğim için üye olmamıştım. yazdıklarınızı ilgi ve heyecanla takip etmenin yanı sıra üyelik işini de tamamladım bir süre önce. şimdi sıra geldi yavaş yavaş av işine konsantre olmaya. gerçi daha çok acemiyim bu konuda ama istek ve merak sayesinde umuyorum ki ben de güzel avlara imza atarak sizlerle paylaşma fırsatı bulacağım. zaman zaman engin bilgilerinizden faydalanmak için sizlerden yardım isteyeceğim, şimdiden teşekkür ederim hepinize. rast gele...
Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim ,İdealtepe çocukluğumun geçtiği yer,İdealtepe ilkokulunda okuyup ,50.yıl parkında az oynamadık , 13 yaşında çıkmıştık o güzel semtten geçmişe gidiverdim birden.Av konusundaki acemiliğinizi dert etmeyin forumdaki herkes bilgisi dahilinde birbirine yardımcı olur,benimde elimden gelen bişey olursa seve seve yardımcı olurum,sağlıcakla kalın , rastgele.
idealtepe güzel ötesidir seyit bey. göz vakfının sokağında oturuyorum. en güzel en keyifli semtlerden birisidir. umarım sizleri tekrar görebiliriz idealtepede
hoşgeldin balıkavı net'e hoşgeldin kardeşim bende idealtepe de oturuyorum kardeşim küçükyalıda fırsat buldukça bizde balığa çıkıyoruz.Bilginin tecrübenin zaten sonu yok yavaş yavaş ustalaşırsın...
dragosa gittim iki kez, istavrit alabildim sadece, sarıkanat alan arkadaşlar da vardı ama kısmet, istavritten yaprak yeme yine istavrit geldi habire kısmet olursa karşılaşırız belki...
Merhabalar arkadaşlar bende siteye yeni katıldım bende kartalda yemli denemelerim oldu pek iç açıcı değil sitede tecrübeli insanlardan birşeyler öğrenmek hemde yeni dostluklar kurmak isterim ben buradaki arkadaşlara göre baya tecrübesiz sayılırım birlikte av yapma olanağımız olursa sevinirim ben hiç boğazda avlanmadım çok merak ediyorum ama tecrübem olmadığı için tek gitmeye cesaretim yok açıkçası giden arkadaşlar olursa eğer haber verme imkanları olur acemi birinide yanlarına alıp birşeyler öğretmek isterlerse zaman uygun denk gelirse katılmak isterim sizlere.