Arkadaşlar Karaburunda lüferden ses var mı? En son geçen hafta sabah suyuna gittim öğleye kadar vuruş dahi alamadım... Farklı sahteler silikonlar ve kaşıklar denedim ama nafile.. Son durumla ilgili bilgisi olan arkadaş var mı?
Bende gidicem karaburuna ama hiç bir bilgim olmadığı için tereddüt ediyorum ben daha çok levrek yakalarmıyım onu merak ediyorum olsada olmasa haftaya orayı yokluyucam
Karaburun'da zıpkıncılar güzel balık alıyorlar, bunun dışında tekne ve voliciler çok şansınızı yine de deneyin ama bence kamp, balık, piknik arası birşey yapın .. rastgelsin
Levrek alanları gördüm orda ama mevsimi değil sanırım şu sıralar... Yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım kısmet... Durumla ilgi bilgi veririm arkadaşlar
Haftasonu cumartesi günü sabahtan ordaydım öğleye kadar vuruş dahi olmadı sahildeki mendireklere gittim ama kayalıklar çok sıkıntı yarattı birçok kaşık ve sahte kaybettim benim açımdan üzücü oldu öğlen gibi toparlandım sanırım bidaha oraya gitmiyicem boğazı deniyicem en azından eli boş gelmem.
Aynen öyle bugün yine karaburundaydım ve tek vuruş bile yoktu... 11 Gibi meradan ayrıldım... öğleden sonra bi arkadaşım gitmiş karanlık çökene kadar kaldım 20 kişi olta attık ama hiç alan olmadı dedi... Hiç bu kadar kötü olmamıştı..! Bu arada giden haber alan arkadaşların buraya rapor eklemesini rica ediyorum konu arada kaybolmasın arkadaşlar