Merhabalar; Yakalanan balığın adı : Çinekop (Galiba, ilk defa tuttum, etraftakiler öyle dedi ) Balığın boyu ve kilosu : 21 cm, 21 cm, 22cm Yakalandığı tarih : 10.10.2010 Balık hangi yöntemle avlandı : Kıyıdan at-çek Av da kullanılan yem : Rapala ile (7 cm lik sırt rengi mavi, altı beyaz ) Balık nerede avlandı, hangi sularda : İstanbul / Karadeniz Av, kaç kişi ile gerçekleşti : Tek Kişi Saat 14:00 - 17:00 arası avlandım. balıkları ilk 1 saatte aldım ondan sonra hiç alamadım. ilk defa bu tür balıklar avlamaya başladım. istavritim olsaydı yemli olta ile daha iyi bir av olurdu diye düşünüyorum. Rapala her zaman düzgün gelmiyor.
Tebrikler. balıkların boyları da fena değil. evet istavritle yemli avlansanız daha şansınız olurdu. ilk bir saatte güzel balığa denk gelmişsiniz anlaşılan. balık geziyor sürekli. sonra klasik çinekop takımıyla daha güzel bir av yapabilirdiniz yemli. avlarınız daim olsun..
Tebrik ederim Taner kardeş, foruma hoşgeldin. Güzel avların devamını dilerim. Bunlar çinekopun abisi sarıkanatlar..
güzel balığa denk gelmişsin devamını ara taner dostum, sahtenin bir resmini de koyabilirsen sevinirim...
tebrikler . demekki lüfer takımlarını hazırlamaya başlamak lazım ...çok çok yakında boğazda yer bulmak sorun olacak...
Gayet güzel. Senden istenen rapalanın yani sahtenin modeli, kod numarası ve resmi. Yayınlarsan daha faydalı olacaktır.
Hoşbuldum. Nerrden tanışıyoruz abi isimden çıkaramadım Ek olarak Rapalanın kağıdını attığım için kodunu bilmiyorum ama resmini koyuyorum 7 cm lik dibe dalmayan
Taner tebrikler, ilk sefer için gayet güzel bir av gerçekleştirmişsin. Bundan sonraki avlarınında en az bu seferki kadar keyifli geçmesini dilerim. Ayrıca aynı avlağa bir daha gidersen yemli takımı da denemeni tavsiye ederim.
Teşekkürler. Hafta sonu hava iyi olursa gene ordayım, ama bu sefer istavritle gidicem. Ben Öğleden sonra gittim avlağa. Sabahtan avlayanlardan birtanesi göz kararı 45-50 cm lik bir lüfer almıştı. Kaşıkla.