galatada bugün sabahleyin palamut çinekop istavrit bugün bayaa varmış benim ustam köprüden bugün 30 kg kadar çinekop almış bugün bayaa güzel balık varmış ben gidemedim iş dolayısıyla keşke ben gitseydim inşallah başka sefere
Bu şaka mı, gerçek mi?Ya bir zamanlar bu forumda "kıyı balıkçısının tuttuğu balıktan ne olur ki" diye yazmıştım.Bu sözümü geri alıyor ve herkesten özür diliyorum.Ben herkesin kendi tuttuğum kadar balık alabileceğini düşünüyordum. banghead
Sayın Selçuk Abay, Göndermiş olduğunuz e-mailler aşağıdaki kayıt numaraları ile bakanlığımızın ilgili birimlerine iletilmiştir. Şikayetlerinizi Alo 174 hattını arayarak ya da T.C. kimlik numaranızı ileterek www.alo174.gov.tr adresinden takip edebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. 2011 - 29122 14.11.2011 09:52:39 ÇİNEKOP İhbar ve Şikayet İstanbul İl Müdürlüğü Üsküdar Okunmuş 2011 - 29117 14.11.2011 09:44:55 ÇİNEKOP İhbar ve Şikayet İstanbul İl Müdürlüğü Üsküdar Okunmuş 2011 - 29114 14.11.2011 09:41:35 ÇİNEKOP İhbar ve Şikayet İstanbul İl Müdürlüğü Üsküdar Okunmuş 2011 - 28894 11.11.2011 09:39:35 ÇİNEKOP İhbar ve Şikayet İstanbul İl Müdürlüğü Üsküdar Okunmuş 2011 - 28890 11.11.2011 09:06:31 ÇİNEKOP İhbar ve Şikayet İstanbul İl Müdürlüğü Üsküdar Okunmuş İlgili Konu ; http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=44169
Üsküdar sonuç Kıraça KATLİAMI benim kıraça bırakmaktan imanım gevredi adamlar bide bırakılmaz o ölür o suda diyolar herkes en az 5 kilo kıraça tuttu yazık tamamen yazık ilginç bir olayda adam 50 gram kurşun atıyor iki kere ben tam önüme atarken beni çekiyor tabi ikimizde de balık var ben abiye abi bendeki bütün balıklar küçük benimkileri suya atarmısın dedim sonra abi bana balık suya geri atmak dedi anlamadı sonra tamam dedi bütün balıklarımı kovasına attı
kardeşim yanında bi büyükle gitmen her zaman daha iyi küçüksün diye ezmeye kalkanlar çok olur. saygısız insanlardan nefret ediyorum
Abi yanımda dedemle giderim ben herzaman dedem arkadan pek karışmadı abi gerçekten elimdekiler büyük balık olsaydı da kendi kovasına atsaydı proglem olmazdı 5 tane balıktan ne olacak ki ama o balıklar yavruydu cyr 5 cm bile yoktu sonra toplanıp gittim.Hem havada soğuktu.
Şu forumda, sahillerde Alp'in bilinç seviyesinin yarısına bile erişememiş kaç kişi vardır acaba? Merak ettim.
Neyse en azından gelecek nesiller bizim çoğunluğumuz gibi duyarsız olmayacak en azından. Tabii onlara bir şey bırakırsak
abi ben işten kaçıp gelıyom karakoye senı orda goremezsem gunum guzel geçmez ya nasıl uskudara baktıgım zaman kız kulesını gorememek kotu bıseyse, işte karakoye baktıgım zaman senı goremezsem aynı şey rast gele... 3 4 gün oncede herkes çaparıyle balık alırken senın rapalayla azmini gördüm bişey gelemdı ama inş akıntı burnunda nasıp olur canavarlar
Abiii RAPALA Bambaska bişey bambaşka bir zevk ne gelecegi ne atlayacagı meçhul ben istavrite bakmam fazla ben lüferciyim rapala tek kelimeyle deli bişey rapalayla neler cekenı de gördum nelerde çektim sorma arnavut koy akıntı burnunda 2008 de yanımdakı adam yavru camgöz kopekbalıgı cektı 11 cm yuzurı krıstal mınnowla==-gecende karakoyde kenan 5 kg nerdeyse levrek aldı kaldırıken patlattı==-bırı de nerdeyse torik cektı baya ırı ıdı palamut...ben bu sene ırı balık alamadım rapalayla kısmet daha var tabı bu balık ocaga kadar yapar.. çünkü hala sınop samsunda cınekop sarı kanat alıyorlarmıs aslında varyaaa .şu mavi marmara gemisinin orası yanı sarayburnu çok fena bir yer rapalayla gece gunduz balık alırsın ama sokmuyorlar oraya bılıyosunuzdur sanırım orda halat koptu bır balıkcı öldü ondan sonra kapandı..orası istanbulda 1 numara balık merası orda bır karagözler var sorma..bir eşkinalar bir kofana geçişleri vardı sorma ne palamutlar aldık orda offff...bır gun gelecek sahıller kapanacak korkuyom balık tutamıcaz . bir tek zevkımız stres atma terapı vs bu balık avı var onuda alıcaklar elımızden dıye korkuyorum valla
berkant bey sızın gonderdınız lınk acılmadı ama muhtemelen evet o olaydır..ben baska yerde buldum .. evet actı abıcım senın lınki evet bu olay http://www.milliyet.com.tr/2007/08/20/son/sontur28.asp çok güzel bir meraydı orası valla oraya giriş paralı olsa, para verıp girerdim korkunç bir yer orası..
Bilmez miyim.. ben 20 sene önce kamışla ilk avlanmaya orda başlamıştım, ilk kamışımı orda sallamıştım, kamışla ilk istavritimi ilk mavi izmaritimi ve ilk lüferimi orda tutmuştum.. orayı nasıl unutabilirim.. sarayburnu'nun anlamı bende çok farklıdır..
Aslında oranın bekçisini kafalamak lazım 1 paket sigaramı alsak ne tıpkı bır gun kabatas iskelesı İDO ya gece girdimiz gibi şaka bir yanada oraya girmenın bır yolunu bulmam lazım gece rapalayla balık aldıkalrını duydum ..içerdekileri tanıyan birinden..eşkina,karagöz levrek lufer çinekop palamut iri istavrit hersey var orda ... dur bakım aklıma bısey geldı ben 05:00 arnavutkoy rapalaya gıdecem olmadı bır kolacan edım orayı belkı bekcı hemserımız belkı avantacı cıkar bir paket sıgarayla işi bititirizz yer tam burası ..resımde o olaydan alınma ısde halat kopma anı ve ankara gemısı .