Merhaba, 25/06/2011 tarihinde arkadaşların tavsiyesi ile kulakçayırı gölüne gittim. Sabah 5 ile öğle 12 arasında balık tutmayı bırak vurmadı bile. Nedeni ise sanırım tüm göle ağ kurulmuş. Gölün yüzeyi pet şişeden geçilmiyor. Kulakçayırında ağ harici balık tutmak imkansız... olta olarak hem mantarlı hemde dip attım. dipte resmen gölü temizledim. yosunlar, otlar vs.vs. yem olarak solucan, mısır , evde hazırlanmış hamur, boili, çekirge kullandık ama banamısın demedi. sizce nerde yanlış yaptım?? Syg.
Levent kardeşim Agcıların mesken tuttugu hatta orada sezonluk çadır kurdukları amaçları balık tutmak degil balıkları katletmek isteyenlerin mekanına gitmişsin.Boru diye tabir edilen yerden indiysen balık tutma şansın yok .Özelden yazarsan işine yarayacak bazı ufak detaylar verebilirim.Rastgele
haklısın engin abi. geleceklerini katlettikleri bir gerçek. ancak hiçbir şekilde jandarmaya rastlamadık. yani kontrol eden yok. bir kaç kişi ile de tartıştık. neden ağla avlanıyorsunuz dediğimizde burda ancak böyle balık tutulur başka türlü balık tutamazsınız. ayrıca bizim zevkimizde bu diyorlar. biz sizin zevkinize karışıyormuyuz gibi saçma sapan sözler ediyorlar. dediğim gibi zihniyet aramamak lazım bu tür insanlarda. cehaletten başka birşey değil.