İstanbul Kumkapı , Yenikapı arası avlaklar

Konu, 'Bölgeler' kısmında GorkemDavazlı tarafından paylaşıldı.

1. GorkemDavazlı

GorkemDavazlı görkem davazlı

Arkadaşlar Mersin'de okuduğumdan dolayı İstanbul'da pek avlanamıyorum. Tatil dolayısıyla geldim İstanbul'a gelmişken olta atmamak da olmaz. Zeytinburnu'nda oturduğumdan dolayı boğaz a gitme gibi bir fırsatım yok uzak kalıyor. Köprülere bir baktım heryerde ufacık kraçaları ziyan eden insanlar var açıkcası ondan köprüye de gitmeye değmiyecegini anladım. Eskiden kumkapı sahilinde batık karaya vurmuş bir gemi vardı orada izmarit alıyorduk. İlerisinde yeni yapilmiş bir fener vardı orası da çapari ile istavrit yapıyordu yemli olarak izmarit alanlar vardı yine. Ayrıca kumkapıda balık halinin orada olta atanlar oluyordu orayı hep merak etmişimdir ama hiç gidemedim. Bu avlaklar hakkında bilgisi olan varmı. kumkapı yenikapı veya bakırköy sahili de olabilir. Evime uzak olmayan ve az da olsa oyalanabileceğim bir yer. Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler...

2. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba;deniz suyu sıcaklığı 10 derecenin altında olduğundan o saymış olduğunuz sahil şeridi sezonu kapatmış bulunmaktadır boşuna oralarda yorulmayınız iyi forumlar.

3. GorkemDavazlı

GorkemDavazlı görkem davazlı

Teşekkürler Özkan abi köprü yolu görüldü bize galiba :( .